Header Ads

Far Cry 6 Çıkış Tarihi ve Fiyatları Açıklandı!



Ubisoft'un köklü serilerinden bir tanesi olan Far Cry 6 için sonunda çıkış tarihi ve bir oynanış videosu gösterildi. 10 dakikalık oynanış videosunun yanında Ubisoft oyunun ana karakterini tanıtan kısa bir fragman yayınladı. Oyunun çıkış tarihini ise 7 Ekim olarak açıkladı. 

Uzun zamandır büyük bir kitleye sahip olan Far Cry serisinde bol Aksiyon ve özgürlük tanınıyordu. Ubisoft, bu sefer de oyuncuları yanıltmadı bol aksiyonlu, bol özgürlük tanıdığı bir oyun ortaya koydu. Ayrıca Far Cry 6 tam bir yeni nesil oyun gibi duruyor. Ubisoft, oyunda bol silah, bol görev ve çok büyük bir açık dünya vaat ediyor. Bu oyunun önce ki Far Cry'lardan farkı oyunun içerisinde bir de şehir yerleşkesinin bulunması. Oyunun fragmanı bizleri gerçekten heyecanlandırmaya yetti. 

FAR CRY6 TANITIM VİDEOSU


Ayrıca biz Türk oyuncuların en çok merak ettiği kısım olan oyunun fiyatları açıklandı. Oyunun fiyatları gerçekten yüksek olmasına karşın verdiği vaatleri yerine getirebilirse değer gibi duruyor. (G.Yayın Yönetmeni Notu: Hiçbir oyun 300 TL etmezzzz!!!) 

EPIC GAMES FİYATLARI 

Far Cry 6 Standard Edition: 269 TL

Far Cry 6 Gold Edition: 449 TL

Far Cry 6 Ultimate Edition: 495 TL

PLAYSTATION STORE

Far Cry 6 Standard Edition: 569 TL

Far Cry 6 Gold Edition: 809 TL

Far Cry 6 Ultimate Edition: 959 TL

Xbox STORE 

Far Cry 6 Standard Edition: 600 TL

Far Cry 6 Gold Edition: 800 TL

Far Cry 6 Ultimate Edition: 950 TL


Hiç yorum yok