Header Ads

VFŞL Çeyrek Final: Galatasaray Espor vs Dark Passage


Haftanın ikinci günü ve son çeyrek final karşılaşmasında Galatasaray Espor ile Dark Passage, yarı finalde fastPay Wildcats'in karşısına çıkacak rakibi belirlemek için karşı karşıya geldi.


1. Maç


Maç Galatasaray alt koridorunun hızlı ve baskın oyunu ile 3. dakikada Coldraa'yı öldürerek aldığı ilk kan ile başladı. İlk ejder olan Alev Ejderi'ni Dark Passage aldı. Vadinin Alameti'ni ise Galatasaray alarak orta koridor kulesindeki barikatları indirdiler. Üstünlüğünü devam ettiren GS, önce Bulut Ejderi'ni daha sonra da ikinci Alamet'i ele geçirdi. Üçüncü ejder olan Dağ Ejderi'ni de Galatasaray alarak güçlenmeye devam etti. Yapılan takım savaşında katliam alan GS, arkasından Dağ Ejderi'ni de almayı bildi. Ardından tekrar çıkan bir takım savaşından üstün çıkan Galatasaray, Baron'u da aldı. Galatasaray ruhu almak için ejdere yönelirken DP de onları durdurmaya çalıştı ama başarısız oldu. GS, hem ruhu aldı hem de katliam aldı. Böylece serinin ilk karşılaşmasında 1-0 öne geçti.




2. Maç


İlk maçta olduğu gibi ilk kan alt koridoda Ruvelius ve Zergsting'in Coldraa'yı kesmesiyle aktı. İlk maça kıyasla daha hareketli geçen maçta ilk ejder olan Alev Ejderi'ni Galatasaray aldı. Alamet'i ise DP aldı. İkinci ejder olan Dağ Ejderi'ni ise yine GS aldı. Bulut Ejderi için iki takım da savaştı. Burada ejderi DP alırken savaşı Galatasaray kazandı. Ardından çıkan takım savaşında katliam yapan Galatasaray, Bulut Ejderi'ni de rahat bir şekilde aldı. Üstünlüğüne devam eden GS, ruhu da ele geçirerek gücüne güç kattı. Sonrasında çıkan takım savaşını da kazanan Galatasaray seriyi 2-0'a getirmeyi başardı.



3. Maç


Üçüncü maça geldiğimizde ilk kan Mojito'nun orta koridora gelerek Bolulu ile birllikte Köfte'yi kesmesiyle aktı. Diğer maçlara göre daha iyi bir erken oyun geçiren DP, ilk ejder olan Dağ Ejderi'ni ele geçirdi. Typhoon Alamet'i almaya çalışırken Mojito çalmayı başardı. Alev Ejderi'nin çıkmasına yakın, takım savaşını kazanan Dark Passage rahat bir şekilde ejderi aldı. Maçtaki üstünlüğünü devam ettiren DP, üçüncü ejder olan Okyanus Ejderi'ni de aldı. Ardından Alamet'i orta koridora açıp kuleyi de almayı başardılar. Bu sayede oyunu iyice açmış oldular. Ruhu alabilmek için ejdere doğru dönen DP, takım savaşını kaybetti ve ejderi Galatasaray aldı. Mojito'yu tek yakalayıp öldüren Dark Passage, Baron'a yöneldi fakat o sırada çıkan savaşı kaybettiler ve böylece GS, rahat bir şekilde Baron'u aldı. Bunun üzerine bir Okyanus Ejderi daha aldılar ve oyunu Dark Passage'ın üstüne yıktılar. Güzel bir takım savaşı yapan GS seriyi 3-0 bitirerek yarı finale adını yazdırdı! Serinin MVP'si ise Ruvelius oldu.







Hiç yorum yok