Header Ads

Apex ve Jedi: Fallen Order Stüdyoları Taptaze Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor!



Titanfall, Apex Legends ve Jedi: Fallen Order gibi ses getiren oyunlar üreten Respawn Entertainment yeni ve orijinal bir oyun üzerine çalışmaya başladıklarını doğruladı. 


Ea Games'e bağlı olan Respawn Entertainment bizi bir tık umutlandırmadı değil. Titanfall hala bazı bazı özellikleri sayesinde gözlerimizi süslüyor.

Birkaç gün önce ilgili stüdyonun tasarım direktörü olan Jason de Heras bir iş ilanı paylaşmıştı. Paylaşılan ilanda oyun hakkında yeterli bir bilgi olmamasından dolayı sorulan sorular üzerine de Heras, işe alımın yeni bir IP için olduğunu söyledi. Bu ne demek dersiniz? Daha önce hiç görmediğimiz bir oyun demek!


Oyun hakkında hala herhangi bir bilgi paylaşılmamış olsa da bu konunun takipçisiyiz. İşe alımlara ve aranılan özelliklere baktığımızda yapıma henüz yeni başlandığını söyleyebiliriz.


İlk başta 
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın yeni çıkacak olan oyunu için iş ilanı verildiğini düşünsek de işler tatlı bir yöne çıkıverdi.


Titanfall, Jedi: Fallen Order, Apex gibi başarılı oyunlara imza atan bu stüdyonun gayet hoş bir IP ile karşımıza çıkacağını ümit ediyoruz.


Bu haberi bir limonlu soda ile kutlamaya ne dersiniz? Ramazan şerbetiyle bile kutlanır!

Kaynak: VGC

Hiç yorum yok