Header Ads

2021 KMF Şampiyonu fastPay Wildcats! IW vs FB Özet

 2021 KMF maçları soluk kesti. Gelin bakalım neler olmuş.

1. Maç

Resim


İlk maç FB üstünlüğüyle geçti. İlk kan üst koridorda StarScreen ve Ferret'ın Oncan'ı kesmesiyle aktı. Neredeyse bütün objektifleri Fenerbahçe tarafı aldı. İlk olarak Dağ Ejderi daha sonra ise Okyanus ve iki Alev Ejderi alıp ruha da ulaştılar. Güzel bir takım savaşı kazanıp Baron'u da alan Fenerbahçe oyunu kapatıp skoru 1-0'a getirdi.




2. Maç

Resim


İkinci maç ise ciddi bir fastPay Wildcats üstünlüğüyle geçti. İlk kan orta koridorda stillnumb'ın Serin'i kesmesiyle aktı. Ardı ardına Okyanus, Bulut ve Dağ Ejderlerini alan IW tarafı maçı kolaylıkla kapatmayı bildi ve seriyi 1-1'e getirdi.




3. Maç

Resim


Yine Wildcats üstünlüğüyle geçen bir maç oldu. İlk kan üst koridorda StarScreen ve Ferret'in Oncan'ı kesmesiyle aktı. Oyun sonuna kadar ağırlığını gösteren IW tarafı Dağ, Okyanus ve iki Bulut Ejderi'ni alıp ruhu da kaparak ciddi bir üstünlük sahibiydi. Bu arada oyun başında Alamet'i alıp alt koridordan ilk kuleyi alan FB tarafı oyunun sonuna kadar bir etki gösteremedi. Baron'u almasına rağmen oyunu kapatmakta zorlanan IW, Kadim'i Fenerbahçe tarafına kaptırdı. Bir süre gitgelli bir maç izlesek de tekrar Baron alıp güzel bir takım savaşı yapan fastPay Wildcats, seriyi 2-1'e getirmeyi başardı.



4. Maç


Fenerbahçe üstünlüğüyle başlayan dördüncü karşılaşmada ilk kan Elramir, Neramin ve Sparz'ın alt koridorda Farfech'i kesmesiyle aktı. Temposunu arttıran IW, arka arkaya Bulut, Alev ve iki Okyanus Ejderi'ni alıp ruhu da alarak öne geçti. Üstünlüğünü takım savaşlarında da gösteren vahşi kediler maçı kazanıp kupayı kaldırmayı başardı! Serinin MVP'si ise StarScreen oldu.


Hiç yorum yok