Header Ads

FIBA'nın e-Spor Turnuvası Olimpik Kanal’da Yayınlanacak!

 



FIBA milli takımların mücadele ettiği ikinci espor organizasyonu FIBA espor Açık Turnuvası Olimpik kanal tarafından yayınlanacak. Olimpik Kanal'ın yayınlayacağı ilk espor etkinliğinde dört günlük canlı bir canlı prodüksiyon gerçekleştirilecek.
Türkiye’nin de mücadele edeceği Avrupa konferansı maçlarının 12-13 Aralık tarihlerinde, Amerika konferansları 19-20 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. Avrupa ve Amerika kıtalarından 200'den fazla oyuncunun ve 29 takımın yer aldığı turnuvada toplam 48 maç yapılacak. Tüm maçlar FIBA’nın Facebook, Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak, İngilizce anlatımla sunulacak.


FIBA 2020 Espor Açık 2'de takımlar, NBA2K Pro-AM modunu kullanarak PlayStation 4 ile çevrimiçi mücadele edecek. Her takım, beşi sahada ve iki yedek olmak üzere yedi oyuncudan oluşacak.

FIBA Espor Açık 2, kasım ayında Avustralya'nın Güneydoğu Asya / Okyanusya Konferansı'nı kazanmasıyla başlamıştı. Afrika Konferansı'nı Fildişi Sahili ve Orta Doğu Konferansı’nı ise Suudi Arabistan kazandı.

Bugün başlayacak Avrupa Konferansı’nda ikinci grupta mücadele edecek Türkiye’nin fikstürü bu şekilde:

12 Aralık 2020, Cumartesi: 

20.40 Kıbrıs Rum Kesimi – Türkiye

23.20 Avusturya – Türkiye

13 Aralık 2020, Pazar

15.15 Türkiye – İrlanda

Avrupa Konferansı’nın çeyrek ve yarı finalleri ile final maçı da 13 Aralık Pazar günü 18.35 itibarıyla başlayacak.

Hiç yorum yok