Header Ads

Wild Rift Mobil'e Geldi

 



GeçtiÄŸimiz günlerde Türkiye’de açık betası baÅŸlayan Wild Rift  için Riot Games Türkiye bir basın toplantısı düzenlendi. KonuÅŸmacı olan Riot Games Türkiye Pazarlama Müdürü Ödül Küçük, Wild Rift hakkında konuÅŸtu. 


BU OYUN BİR PORT DEĞİL!

Wild Rift’in, lig tecrübesini mobil ve konsollarda en iyi hale getirdiklerini vurgulayan Küçük  “Wild Rift'i daha iyi bir lig tecrübesi için oyunu sıfırdan yaptık. LoR veya TFT gibi bir port yapma söz konusu deÄŸil. Oyunun bütün karakterleri tekrardan çizildi, harita mobil için tekrardan yapıldı. Bakıldığında aynı gibi görünebilir ama mobilin hızlı oynanışı için biz haritayı daha minimalize ederek baÅŸtan çizdik.” açıklamasını yaptı.



OYUNU HIZLANDIRDIK

Mobil oyuncuların daha hızlı oyunları beklediÄŸini söyleyen Ödül Küçük “League Of Legends’daki gibi 30 veya 45 dakika süren oyunlar mobilde oyunculara çok sorun yaÅŸatıyor. Bunun en büyük sebeplerinden birisi ÅŸu ki, mobil oyuncular yolculuk yaparken veya televizyon izlerken, herhangi bir yerde zamanından 10-15 dakika verebildikleri oyunlara daha çok raÄŸbet gösteriyorlar. Bu yüzden oynanışı hızlandırdık, minimalize edilmiÅŸ harita ve marketten daha hızlı satın alım ile oyunu daha pratik hale getirdik. Minyonların verdiÄŸi ödül altınlarını da yükselttik. ” açıklamasında bulundu. 



OYUN KONSOLLARA GELÄ°YOR!

Riot Games Türkiye Pazarlama Müdürü Ödül Küçük “Wild Rift mobilde olduÄŸu gibi ÅŸuanda mevcut olan konsollara da gelecek, ama tam bir çıkış tarihi veremiyoruz. Oyunu cross platform (çapraz - platformlar arası) olacak ÅŸekilde tasarlıyoruz. Bu yüzden kontrolleri hem konsolda hem de mobilde rahatlıkla kontrol edebilir ÅŸekilde ayarladık. 

WILD RIFT’E ÖZEL ÅžAMPÄ°YON ÅžU ANLIK DÜŞÜNMÃœYORUZ 

Sorularımızı yanıtlayan Küçük, League of Legends ana oyununa deÄŸil de Wild Rift’e özel ÅŸampiyon gelecek mi baÅŸlıklı sorumuza “2021 senesi boyunca Wild Rift’e sadece League of Legends’da bulunan ÅŸampiyonları getirmeyi planlıyoruz. Zaten gelen ÅŸampiyonlar da Wild Rift için tekrardan yapılıyor. Hatta bazılarında mobile uygun olması için deÄŸiÅŸiklik de yapıyoruz. Bu yüzden 2021 senesi boyunca Wild Rift’e özel ÅŸampiyon gelmeyecek ama ilerleyen dönemlerde gelebilir.” Cevabını verdi.

Hiç yorum yok