Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsim Finali tamamlandı!


League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi Finali sona erdi.


Türkiye'nin League of Legends ligi olan Şampiyonluk Ligi, İstanbul Wildcats ve NASR arasında geçen serinin ardından son buldu. Şampiyon ise rakibini 3-1 skorla yenerek İstanbul Wildcats oldu.


İşte maçların detayları;


1. Maç - İstanbul Wildcats[1] vs NASR Esports[0]

NASR'ın önde başladığı bu karşılaşmada birçok kez yürekler ağza geldi. Öne geçmelerine rağmen kazanma tetiğini çekemeyen NASR, yapılan takım savaşlarında üstünlüğünü rakibine yavaş yavaş hediye etti. Rakibinin hatalarını çok iyi değerlendiren İstanbul Wildcats baron güçlendirmesini aldıktan sonra takım savaşını ardından da maçı kazanmayı başardı.


2. Maç - İstanbul Wildcats[1] vs NASR Esports[1]

Seçim yasaklama ekranı ikinci maç bazında eşit geçse de oyun içerisinde terazinin bir tarafı hep ağır çekiyordu. Üstünlüğü eline almayı başaran NASR, bu şansı hiç bırakmayarak rakibine oyun oynatmadı. NASR'ın orman oyuncusu Typhoon Viego ile


3. Maç - İstanbul Wildcats[2] vs NASR Esports[1]

Wildcats bu maç adeta rüzgar gibi esti. NASR'a vadiyi dar eden Wildcats, öncelikle dakika 12'de katliam atarken ardından dakika 22'de rakibine 15 bin altın fark attı. NASR, kendi yapılan takım savaşını kaybettikten sonra Wildcats eşitliği bozarak seride öne geçti.


4. Maç - İstanbul Wildcats[3] vs NASR Esports[1]

Günün 4. maçı tam bir kişisel hatalar silsilesine ev sahipliği yaptı. Kompozisyonunun gerekliliğini elinden geldiğince yapmaya çalışan NASR, lig birincisinin karşısında başarılı olamadı. Orta koridor kısmında yapılan savaşı kazanan İstanbul Wildcats, Yaz mevsiminin şampiyonu oldu.


Şampiyon olan İstanbul Wildcats'i tebrik ederiz ve bütün temsilcilerimize EMEA Masters için başarılar dileriz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok