Header Ads

Call of Duty: Warzone sunucuları Eylül ayında kapatılacak.


Activision 21 Eylül 2023 tarihinde CoD: Warzone sunucularının fişini çekecek.

Call of Duty: Warzone; 10 Mart 2020'de piyasaya sürülen ve Xbox One, PlayStation 4, PC için ücretsiz bir battle royale video oyunudur . Call of Duty: Warzone, 2019 yılında çıkışını gerçekleştirmiş Call of Duty: Modern Warfare'in bir parçası ve bu eklentiye ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz, tabii ana oyuna sahipseniz.

Kısa sürede büyük bir şana sahip olmayı başarmış Call of Duty: Warzone, yayımcı firmanın açıklamalarına göre 21 Eylül 2023 tarihinde oyunculara veda edecek. Birçok geliştirme ile oyun severlere sunulan ve Modern Warfare 2'nin eklentisi Warzone 2.0'ın ismi sadece Warzone olarak değiştirilecek ve Warzone 2.0 sunucuları açık kalmaya devam ederken birinci nesil Warzone'un sunucuları kapanacak.

Ayrıca oyun içerisinde satın alınan kozmetikler Modern Warfare ve Black Ops Cold War'dan erişilebiliyor olacak ancak Warzone'un başarımları ise bizlere veda ediyor.



Yeni nesil Warzone 2.0 ve telefonlar için olan Warzone: Mobile'e ağırlık verecekler.

Activision oyuncuların tepkilerini negatif olarak üstüne çekmiş olsa da bu verdikleri kararın arkasında ikinci nesil Warzone'a ve "Warzone: Mobile"i geliştirmek istedikleri yatıyor. Ağırlık verecekleri bu yapımlar sebebiyle de birinci nesil Warzone'a kaynak harcayamayacakları belirtildi.

Bu kararlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? Warzone 2.0'a geçmeyi düşünüyor musunuz?

Haberimiz burada son buldu, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok