Header Ads

VALORANT Split'i Geri Döndürüyor! Bind ve Breeze Kaldırılıyor!

 

Riot Games, VALORANT Dereceli ve Derecesiz harita havuzuna Split haritasını geri ekliyor! Bind ve Breeze haritaları geçici süreliğine harita havuzundan kaldırılıyor. 

Riot Games'in paylaştığı bilgiye göre;

NEDEN BREEZE VE BIND?

''Split geri dönüyor! Split'in kaldırılması birçoğunuzun canını sıkmıştı. Bu yüzden tekrar bu haritada oynayabileceğiniz ve yeni yapılan değişiklikleri deneyimleyebileceğiniz için mutluyuz. Fazla söze gerek yok. Çoğunuz bu haritanın dönmesini istediniz ve diğer harita havuzu değişikliklerini düşününce Split'in geri getirilmesi gayet mantıklı bir seçim olacak. Split harita havuzundan çıkarıldığından beri değişen metada ve oyuna gelen yeni ajanlarla, yenilenmiş Split'te nasıl oynayacağınızı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Breeze'in ajan ve takım kompozisyonu çeşitliliği açısından geliştirilmesi gereken bazı yönleri olduğunu ve genel anlamda tasarımının basitleştirilebileceğini düşünüyoruz. Bind'daki durum ise daha çok stratejik çeşitlilikle alakalı. Oyunculara ışınlayıcılar etrafında daha çok oyun yapma şansı vermek ve takımların her iki bölge için de geçerli olmak üzere bölgelere saldırma ve saldırılara karşı savunma olanaklarını gözden geçirmek istiyoruz.

Bu haritaların kaldırılmasının bazı oyuncuların canını sıkacağını biliyoruz ama unutmayın ki tıpkı Split gibi bu iki harita da bize sonsuza dek veda etmiyor.''

Özetle

   -Harita havuzu ocak ayının başlarında gelecek 6.0 Yaması'yla birlikte güncellenecek.

   -Split üzerinde birkaç değişiklik yapılmış haliyle geri dönecek!

   -Bu değişikliklerin detaylarını 6.0 Yama Notları'nda paylaşacağız.

   -Breeze ve Bind dereceli ve derecesiz sıralarda harita havuzundan belirsiz süreliğine çıkarılacak.

   -Breeze ve Bind haritaları Spike'a Hücum, özel oyun ve diğer oyun modlarında hâlâ kullanılabilir olacak.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çıkarılması gereken haritalar hangileriydi?

Gelecek haberlerde görüşmek üzere. O zamana kadar oyunla kalın!

1 yorum:

  1. Varolant bınd haritası kaldırlması çok üzüldüm harita sayısı zaten az breze kaldırması mantıklı ama bınd kaldırılması normal deil

    YanıtlaSil