Header Ads

Epic Games, Death Stranding'i ücretsiz veriyor!

 

Epic Games sonunda bombayı patlattı. Yılbaşına kadar her gün bir ücretsiz oyun veren Epic Games'in 11. verdiği oyun Death Stranding oldu.

Geçtiğimiz senelerde Epic Games, Aralık ayının ortasından itibaren sonuna kadar 15 günde 15 adet oyunu ücretsiz yapıyordu. Bu oyunlar arasında genellikle 2-3 tanesi yüksek bütçeli popüler oyunlar oluyodu. Bu senede de Epic Games ne zaman böyle bir oyun verecek diye beklerken bombayı patlattı.

EPIC GAMES'İN 11. OYUNU DEATH STRANDING OLDU!

Ünlü oyun yapımcısı Kojima tarafından geliştirilen Death Stranding 26 Aralık 19:00'a kadar Epic Games üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde alınabilir durumda. Bu haberle birlikte Epic Store'da büyük bir yavaşlama söz konusu. Death Stranding Director's Cut'ı kütüphanenize eklemeye çalışırken indirimli halini görmeniz olası.

Böyle bir ekranla karşılaşırsanız hayal kırıklığına uğramayın. Muhtemelen sunucular şu anda çok yoğun durumda. Geçtiğimiz senelerde Epic Games GTA V'i bedava olarak verdiğinde de buna benzer bir durum yaşanmıştı.

Death Stranding'in Epic Games mağaza sayfasına buradaki linkten ulaşabilirsiniz. Daha fazla ücretsiz oyun haberi için bizi takip etmeye devam edin!

Hiç yorum yok