Header Ads

VALORANT 5.09 yama notları yayınlandı!

 

AJAN HATALARI GİDERİLDİ.

Yeni ajan Harbor'un çıkışı ile yeni hatalar da çıkmış oldu. Yaklaşık 20 gün önce yayımlanan 5.08 yaması ile birlikte gelen hataların çoğu, bu yamada giderilmiş oldu.

Riot Games'in paylaştığı bilgiye göre;

HATALAR

Ajanlar

-Harbor'ın Çağlayan'ının başka yöne bakıldığında kaybolmasına neden olan bir hata giderildi (5.08 yama döngüsünde düzeltildi).

-Harbor'ın Dalgakıran bariyerinin içinden geçen oyuncuların istenen uzaklıkta kör olmalarını engelleyen bir hata giderildi (5.08 yama döngüsünde düzeltildi).

-Harbor'ın Taşkın'ının haritaların belirli bölgelerinde kullanıldığında büyük boşluklara sahip olmasına neden olan bir hata giderildi.

-Harbor'ın Kaynama Noktası'nın gayzerlerinin oyuncuların bulunduğu bölgede ortaya çıkmamasına neden olan bir hata giderildi.

-Yıl boyunca Skye'ın İzsürenler'ini sürekli olarak geliştirerek hedeflerine ulaşmalarını daha verimli ve istikrarlı hale getirmeye çalıştık.

-Skye'ın İzsürenler'inin görsel olarak hedefe kilitlendiklerinde engeller etrafında nasıl hareket ettikleri üzerinde küçük değişiklikler yapıldı.

-Skye'ın İzsürenleri saydamlaşmış düşmanlara isabet aldıklarında artık görüş kısıtlama uygulamıyor. Buna Reyna'nın Azlet'i ve Yoru'nun Boyutlararası Geçiş'i dahil.

-Yoru Boyutlararası Geçiş'ini kullanırken alıkonduğunda yeteneğin iptal olmamasına neden olan bir hata giderildi. Alıkoyma artık yeteneğin kullanımını doğru bir şekilde bozuyor.

-Sindirildiğinde Fade'in Mıhla ve Musallat yeteneklerini aktifleştirebilmesine neden olan bir hata giderildi.

-Reyna'nın İmparatoriçe etkinken skor aldığında sindirilmiş olmasına rağmen otomatik olarak iyileşmesine neden olan bir hata giderildi.

-Sage'in kendisini bir köşeye duvarla sıkıştırarak Bariyer'ini anında kırabilmesine neden olan bir hata giderildi.

Sizce Harbor nasıl bir ajan? Profesyonel arenalarda sıkça oynanır mı?

Gelecek haberlerde görüşmek üzere. O zamana kadar oyunla kalın!

1 yorum:

  1. OPMİZİSAYSON YAPSALARDI KEŞKE 3 KAĞITÇI TAYFA

    YanıtlaSil