Header Ads

WORLDS 2022'De Şimdiye Kadar En Yüksek KDA'ya Sahip Takımlar Belirlendi!

 


League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası’nın ilk eleme turu tamamlandı. Takımlar 2 günlük aradan sonra kalan maçlara devam edecekler.

Çok yüksek heyecanla beklediğimiz turnuvada bir sürü oyuncu yüksek KDA'ya sahip olmak için birbiriyle yarıştır. Bunlardan biri olan Royal Never Give Up takımının Ormancısı Wei, ilk turu 42.0 gibi yüksek bir KDA ile tamamladı. Ne yazık ki denildiği gibi, bireysel üstünlük takıma maçı kazandırmaz.

Bu haberimizde en yüksek KDA'ya sahip olan 3 takımı ve diğer rakiplerini nasıl geçtiğini anlatacağız.

3- T1

Turnuvadan önce taraftarların LCK’da (League of Legends Kore Şampiyonası) boy gösteren T1 takımı hakkında şüpheleri vardı. T1 gösterdiği performansla bu şüpheleri yıktı ve savaşmaya hazır olduklarını gösterdi. 

T1, rakipleri olan Edward Gaming ve Cloud9 takımlarını yenip Fnatic takımına yenilmişti. Bu onları ilk 2-1 skora sahip olan takım yaptı. LCK playoff’larında gördüğümüz performanslarından çok daha fazlasını gösterdi. Alt koridorda akıllıca oynayan Gumayusi ve Keria, taraftarlarının saygısını 8.8 ve 8.0'lık bir KDA'ya sahip olarak kazandı.

Diğer üç oyuncunun da KDAlarının toplanmasıyla T1, ortalaması 5.78 olan bir takım KDA'sına sahip.

2- Rogue

Rogue takımının Şampiyonada yer alması batılı hayranlar için çok büyük bir sürpriz oldu. Kimse onların C grubunun 1.si olacağını düşünmezken Rogue, rakiplerini alt etmek için her şeyi yapmaya hazır.

Takımdaki herkesin istatistikleri açıklandı. Üst koridor oyuncusu Odoamne 12.0 , Orta koridor oyuncusu Larssen 13.0  ve Nişancı Comp 13.0 gibi üst düzey bir KDA elde etmeyi başardılar.

Orman oyuncusu Malrang’ın 7.8’lik ve Trymbi’nin 4.9’luk performansı ile Rogue takımının ortalama KDA’sı 10.14.

1-    Royal Never Give Up

Hayranlarının beklediğinden daha yüksek bir performans sergileyen Royal Never Give Up takımı, şimdiye kadar oynanan maçlardan en yüksek KDA'ya sahip olan takım. Yazımızın başında Wei’nin en yüksek KDA'ya sahip oyuncu olduğunu belirtmiştik. Ama ondan arta kalır bir yanı olmayan Nişancı rolünün oyuncusu GALA’nın KDA'sı 40.0! Games of Legends’e göre bu iki oyuncu sadece 3 farklı maçta 1 kere ölmüşler. 

Bu efsane iki oyuncunun çok büyük katkısıyla  birlikte takımın toplam KDA'sının ortalaması 21.92!

Şampiyona’nın ikinci turu 13 Ekim'de başlayacak. Bakalım takımlar aldıkları bu istatistikleri koruyabilecekler mi? Görünüşe bakılırsa hepsi elinden geleni yapmaya hazır!


-Editör: Doğu Doğukan

Hiç yorum yok