Header Ads

Worlds 2022 Yarı Finalin ilk günü tamamlandı!


T1 şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor!

League of Legends'ın Uluslararası ve Dünya şampiyonası olan Worlds 2022'nin yarı final zamanı geldi çattı. Yarı fianllerin ilk gününde kazanan takım JDG karşısında 3-1 skorla T1 oldu. Seriyi kazanan T1, 6 Kasım 2022'de gerçekleşecek olan finale bilet kazanmayı başardı!

İşte detaylar;

1. Maç - JD Gaming [1] vs T1 [0]



T1 maça güzel başladı ancak Baron dışındaki harita görevlerinde pek söz sahibi olamadılar. Kadim Ejderha sırasında yapılan ilk savaşta JD Gaming, T1'ı dışarı kovsa da ilk savaşta kimse güçlendirmeyi alamadı. Takımca toplanan JDG öncelikle Kadim Ejderha ardından Baron güçlendirmesini aldı ve T1'ın üssünde savaşı kazanarak ilk karşılaşmadan galip olarak ayrıldı.

2. Maç - JD Gaming [1] vs T1 [1]



Faker'ın eline yine yeniden Ryze! Oyunun erken safhalarında skor olarak geri düşen T1, verdiği güzel kararlar ve koordineli oyunlar sayesinde takım savaşlarını en ufak zarar hatta kimi zaman durumu tersine dahi çevirdi. Ardı ardına JDG'nin üssünde yapılan savaşları kazanmaya başlayan T1, çok bekletmeden galibiyeti hanesine yazdı.

3. Maç - JD Gaming [1] vs T1 [2]



Serinin 3. maçında objektif için yapılan savaşlarda kompozisyon üstünlüğünü elinde bulunduran T1, her savaştan üstün olarak ayrılmayı başardı. Kendi üssüne takılı kalan JD Gaming, Baron güçlendirmesini kaptırdı ve ardından katliam verdi. Katliamın ardından T1'ın galibiyet alması uzun sürmedi.

4. Maç - JD Gaming [1] vs T1 [3]



7-30 skorla biten bir maç sayın okurlar! Tamamen T1'ın dominantlığıyla geçen bu karşılaşmada JDG vadinin derinliklerine gömüldü. 4 ejder ve baron güçlendirmesini alan T1 oyuncuları, 24. dakikada yaptığı savaş ile seriyi sonlandırdı ve final için bileti kazanmayı başardı!

Oynanan bu seriyi izlediniz mi, izlediyseniz sizin için nasıl bir seriydi? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok