Header Ads

League of Legends K'Sante'nin oynanış videosu yayımlandı!



Atlıyor, ışınlanıyor, zıplatıyor falan... Biz de pek anlayamadık.

League of Legends'ın en son duyurulan karakteri K'Sante için yeni bir oynanış videosu geldi. Yetenekler hakkında detaylı bir bilgi verilmese de oyun içi arayüzünün olduğu bu videoda yetenekleri tahmin edebiliyor ve hangilerinin normal, hangisinin ulti yeteneği olduğunu az biraz kestirebiliyoruz.

İşte Riot Games tarafından yayınlanan video;



Karakterin yetenekleri hakkında tahminimiz;

Q

İki elinde de bulunan silahı yere vurarak hasar verir ve ardından belli bir süre içerisinde tekrar kullanılabilir hale gelir. Tekrar kullanıldığında ise kısa ve düz bir hat üzerindeki rakipleri havaya savurarak kendisine doğru çeker.

W

Kısa bir süreliğine yoğunlaşır ve bu süre boyunca kitle kontrol etkilerinden etkilenmez. Yoğunlaşma süresi son bulduğunda ise imleç nereye bakıyorsa o yöne doğru atılır.

E

Atılır ve kalkan kazanır.

R

Rakibi çalarak belli bir noktaya ışınlanır. Yetenek kullanıldıktan sonra belli bir süreliğine karaktere ekstra özellikler kazandırır(?) ve yetenek tekrar kullanılırsa iptal edilebilir(?).

Not: Bu yazılanlar tamamen tahmine dayalı olup tahminler video üzerinden yapılmıştır. Herhangi bir kesinlik taşımamaktadır.

Karakterin ön izlenimi olarak düşünceleriniz nelerdir? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok