Header Ads

League of Legends 12.20 Yamasından Haber Var! Buff-Nerf Listesi Sızdı!

Her yamada olduğu gibi bu yamada da League of Legends belli başlı değişikliklere yelken açıyor. Bu yamada göreceğimiz değişiklikler şampiyondan ziyade sistem ve eşya değişiklikleri gibi duruyor. Baştan belirtelim; yapılacak değişiklikler hakkında net bir bilgi yok, sadece kime hangi yönde çalışma uygulanacağı bilgisi elimizde. League of Legends'ın baş tasarımcısı Riot Phroxzon tarafından paylaşılan değişiklik listesi şu şekilde;



Yapılan değişiklikler arasında Rammus güçlenen tarafta olmasıyla dikkat çekiyor. W ile ilgili yapılan son değişiklikler onu vadiye tutunamayan bir hale getirmişti. Diğer şampiyonlara yapılan değişikliklerin sadece ufak güçlendirmeler olduğu belirtiliyor. Zayıflatılan tarafta ise Demir liginden Ustalığa herkesin tercih ettiği Aatrox dikkatimizi çekiyor. Son zamanlarda ki önüne geçilemez gücüne layık bir dengeleme getireceklerini umuyor ve mainlerine baş sağlığı diliyoruz.

Ufak-tefek değişiklikler arasındaysa Elise'in Q menzili ve Blitzcrank görünüyor. İşin Blitzcrank tarafındaki değişiklik ise şu şekilde olması öngörülüyor; destek rolü özelliklerini düşürüp, ormana odaklanacak. Sistem tarafındaysa Uğursuz Koruma'da bir değişikliğe gidileceği görünüyor.

Aynı zamanda bu yamada yeni Cadılar Bayramı kostümleri ve Malzahar'ın Onur ödülü kostümünün de bizlerle olacağını hatırlatmadan geçmeyelim.

Sonraki yama haberleriyle görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın!


Hiç yorum yok