Header Ads

Stalker 2'nin ön sipariş ücretleri iade ediliyor!

 

Stalker 2'nin yayınlanma tarihi bu sene içerisinde iki defa ertelenmişti. Şimdiyse çıkış tarihinin tamamen belirsizleşmesinden dolayı ön sipariş tutarı satın alan oyunculara iade ediliyor.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl oyununun geliştiricisi GSC Game World, Ukrayna merkezli bir oyun stüdyosu. Stalker 2 projelerine tam gaz başladıklarında ne yazık ki Rusya ve Ukrayna arasındaki hazin olaylar başladı. Bu yüzden 2022'nin sonuna doğru çıkması planlanan Stalker 2'nin çıkış tarihi mecburen ertelenmişti.

Geçtiğimiz aylarda ise Xbox, Game Pass sistemine önümüzdeki bir yıl boyunca eklenecek oyunların listesini direkt olarak göstermişti. Bu listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Listeye baktığımızda Stalker 2'nin 2023 kısmında yer aldığını görebiliyorsunuz. İlk başta oyunun çıkış tarihi 2022 olarak duyurulmuş olsa da, sonrasında yetişmeyeceği anlaşılınca çıkış tarihi sessiz sedasız bir şekilde 2023 yılına ertelenmişti. Ne yazık ki geçtiğimiz günlerde ise çıkış tarihi "Süresiz" olarak tanımlandı. Durumun böyle olmasıyla beraber de Xbox, Stalker 2 için ön sipariş vermiş olan oyunculara iade imkanı sundu. Yani Stalker 2'yi ön sipariş vererek ücret ödemiş oyuncular eğer isterlerse paralarını geri alabilecekler.

Umarız GSC Game World ekibinde kötü kötü durumlar hakim değildir. İlk oyunuyla beraber büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini çekmeyi başarmış yapımın devam oyununu hep beraber bekliyoruz. En yakında Stalker 2'den iyi haberler almak dileğiyle...

Hiç yorum yok