Header Ads

Rockstar, GTA V ve GTA Online'da "Teşekkür" mesajı yayınladı!

 


Rockstar, geçtiğimiz günlerde GTA V, GTA Online ve Red Dead Redemption 2'de oyuncular için "Teşekkürler" mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz aylarda Red Dead Online'ın desteğinin tamamen kesildiğinin açıklanmasıyla beraber GTA 6 çalışmalarına dair söylentiler artmıştı. Red Dead Online'ın desteğinin kesilmesinden sonra ise Rockstar resmi olarak GTA 6 üzerinde çalıştığını zaten duyurmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ise GTA V, GTA Online ve Red Dead Redemption 2 oyunlarında "Teşekkürler" mesajıyla karşılaşan oyuncuların ise aklı karışmış durumda. Aynı zamanda kendi internet sitesinden paylaşım yapan Rockstar şöyle söylüyor:

"Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013'teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz."

Bu teşekkür mesajının ardından senelerdir güncelleme alan bu oyunlardaki desteğin kesilerek bütün ekiplerin GTA 6 projesine kaydırıldığı söylentileri de dolaşıyor.

Bu haberin resmi bir kaynağı olmadığı gibi mantıklı olmadığı da ortada. 9 yıl önce çıkış yapmış olan GTA V günümüzde hala satış rekoru kırıyor. Rockstar Games yeni bir oyun için kolları sıvamış olsa da hala para getiren bir yapımına olan desteğini kesmeyecektir. Tabii ki de yayınlanan "Teşekkür" mesajı GTA 6 projesinin de bir yandan geliştirildiğinin bir göstergesi diyebiliriz.

Rockstar, GTA: The Definitive Trilogy çıkışında büyük hatalara imza atmıştı diyebiliriz. Umarız ki GTA 6'nın hem geliştirilme hem de yayınlanma sürecinde aynı hatalara düşmezler.

Hiç yorum yok