Header Ads

Rockstar Games'den Açıklama: GTA 6 Sızıntıları Doğrulandı!

  Geçtiğimiz günlerde 90'dan fazla oynayış videosu sızdırılan, henüz yapım safhasında olan GTA 6'nın test videoları, oyun dünyasını kayda değer derecede sallamıştı. Olaydan bihaber olan okurlar için, oynayış videolarının sızdırıldığını konu alan haberimize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Oynayış videolarının Rockstar Games tarafından hızla internetten kaldırılmasına rağmen, atı olan çoktan Miami'yi geçmiş gibi görünüyor. Bu duruma karşın Rockstar Games, bugün yaptığı açıklama ile oyun dünyasında bir çalkantıya daha sebep oldu. Yayımlanan mesaja bakılacak olursa, mevzu bahis şirketimiz; GTA 6 sızıntısını doğrulamış, bunun yanında geliştirmelere devam edeceğini ve oyun hazır olduğunda yayınlanacağını da belirtti.


Yayımlanan mesajı çevirecek olursak karşımıza gelen açıklama şöyle;
Yakın zamanda bir ağ saldırısına maruz kaldık. Yetkisiz üçüncü şahısların yasa dışı olarak eriştiği ve indirdiği gizli bilgilerin, bir sonraki Grand Theft Auto oyunu için oynayış görüntüleri olduğu doğru. Şu anda, canlı oyun hizmetlerimizde herhangi bir kesinti beklemiyoruz. Oyun hepinizle yasadışı olarak paylaşıldı. Bir sonraki oyunumuz olan GTA 6 oyununun gelişmeleri planlandığı gibi devam edecek. Her zaman olduğu gibi size iyi bir deneyim sunmaya kararlıyız. Bu süreçte destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiriz.
- Rockstar Games Ekibi

Hiç yorum yok