Header Ads

League of Legends Takdir ödülleri güncellendi!



Yeni bir kostüm serisi geliyor!

Riot efendiler uslu duran, liderlik yapan ve kurallara sıkı sıkı uyan oyuncular için ödül sistemini birazcık güncelledi. Hatta 5. seviye takdire sahip oyuncular için yeni bir kostüm serisi bile geliyor.

Gelin hep beraber detaylıca bu güncellemeye bakalım:

Üç Erdem Kostüm Serisi

2022'den itibaren 5. seviye takdir mağazından alınabilecek olan yeni bir kostüm serisi bizleri karşılıyor ancak bu seri aynı "Şanlı" kostüm serisi gibi yıldan yıla yeni bir karaktere ev sahipliği yapacak.

Daha öncesinde Orta Çağlı Twitch ile Boz Warwick ve bu kostümlere her sene renk paketi geliyordu. Renk paketinin yerini Üç Erdem kostümleri alacak. Eğer Warwick ya da Twitch oyuncusu iseniz merak etmeyin, kostümlere ve eski renk paketlerine yine erişim sağlayabileceksiniz.

Üç Erdem kostüm serisinin ilk katılımcısı Malzahar oluyor:



Küçük bir not açarak oyun sonu takdir sisteminin nasıl işlediğini sizlere bildirelim:

Oyun sonu takdirlerin sizin takdir seviyenizi etkileme oranı, Dereceli Tekli = Dereceli Esnek > Normal Oyunlar = ARAM = Etkinlik Modları > Yapay Zekâya Karşı şeklinde ilerliyor. Ayrıca arkadaşlarınızın size verdiği takdir, grubunuzda olmayan oyuncuların verdiği takdirden daha az etkiliyor. Yani "Takdir Takası" pek işlevli değil. Tabii arkadaşınız takdiri hak ediyorsa yollayın gitsin.

Oyundan yasaklanmak, yasaklanacak hareketlerde bulunmak ise sizin takdir seviyenizi 0'a indirebilir veyahut takdir seviyenizin artma hızını yavaşlatabilir.

Üç Erdem Malzahar'ı görebildiğiniz kadarıyla görüşleriniz nelerdir? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok