Header Ads

League Of Legends: Maokai Mini-Düzenleme


Hayatı kara sis yüzünden bir hayli "çarpıklaşmış" olan zavallı ağaç efendi için duyurulan mini-düzenleme, oyuna ne zaman ekleneceği şimdilik bilinmese dahi; Sihirdarlar için şimdiden büyük bir ilgi görmüş gibi gözüküyor. Gelen düzenlemeye bakılacak olursa önümüzdeki süreçte ormancı rolünde bir Maokai görmek bizleri de pek şaşırtmamalı. O halde gelin duyurulan düzenlemeyi hep birlikte inceleyelim.


Pasif - Öz Büyüsü

Bekleme süresi, orman canavarlarına yaptığı her saldırı başına 1 saniye azalır.


Q - Diken Vuruşu

Hedefin azami canının %2-3'ü kadar ek büyü hasarı vuruyor. Bunun yanı sıra Diken Vuruşu artık orman canavarlarına normalden daha fazla hasar veriyor.


- Fide Atışı

E yeteneği artık hedefin azami canının %0.07-0.08'i kadar büyü hasarı vurmuyor, ancak bunun yerine yavaşlatma etkisi, taban hasarı ve güçlendirilmiş fide hasarı yükseltildi. Son olarak, güçlendirilmiş fidenin saçılma hasarı artık minyonlara etki etmiyor.


R - Doğanın Hükmü

Güçlendirme alan son yetenek olan Doğanın Hükmü, mevcut hızının 2 katı oranında sürat kazandı. Ayrıca Maokai, sabitlenen şampiyon başına giderek azalacak şekilde 2 saniye boyunca %20 hareket hızı kazanır. 


Tüm bu düzenlemelere bakınca Maokai'ın eskiye nazaran daha efektif gank ve roam'lar atabildiğine şahit olacağız gibi, gelecek olan bu değişiklikler hakkında yorumlarınızı belirtmekten çekinmeyin, bir diğer düzenlemeye dek hoşçakalın.  





2 yorum:

  1. cok sacma olmuş eski hali daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karakterin oynanma oranını arttırmak için yapılmış olması büyük ihtimal, seçilme ve banlanma oranı çok düşük şu an karakterin.

      Sil