Header Ads

Epic Games üzerinde 15-22 Eylül arasında ücretsiz olacak oyunlar!


Yaşasın Epic Games!

Oyuncuların gözde mağazası olan Epic Store, genellikle her hafta 1 oyun ve 1 oyun eklentisini ücretsiz olarak verirken 15-22 Eylül 2022 tarihleri arasında oyunseverleri 2 ücretsiz oyunla karşılamayı tercih etti.

İşte ücretsiz olacak oyunlar;

Spirit of the North



Sevimli bir tilkiyi yönettiğimiz Spirit of the North, tek oyunculu ve üçüncü şahıs bakış açısıyla oynadığımız bir macera oyunu. Hikaye, İskandinav halkbiliminin çeşitli parçalarından kök alıyor.

Hiçbir diyalog veya anlatıma sahip olmayan bu oyunda oyuncular, çeşitli bulmacaları çözmek ve kayıp bir antik uygarlığın anlamını tahmin etmek için uygarlığın etrafında dolaşmalıdır.

Infuse Studio'nun geliştiriciliğini üstlendiği oyun 19 Nisan 2022 tarihinde piyasaya sürülmüştü.

The Captain



"Galaksinin bir ucundan öbür ucuna gidip hızla eve dön. Yeni arkadaşlar edin. Yeni düşmanlar da. Herkesi kurtaramayacaksın. Geride kimi bırakacaksın? Yol boyunca hangi uygarlıkları kurtarıp hangilerini yok edeceksin? Tüm kararlar sana ait."

Oyuncular, galaksinin diğer tarafında kaybolmuş bir Uzay Filosu bilim subayı olan Kaptan Thomas Welmu rolünü üstlenecek. Karanlık güçler gezegenimizi yok etmek için Dünya'ya doğru yola çıktı ve onları durdurabilecek tek şey oyuncuların elinde.

Macera türüne sahip olan bu oyun, bağımsız bir stüdyo olan Sysiac Games tarafından 3 Aralık 2021 tarihinde oyunseverlerle buluştu.

Ücretsiz olan oyunlar hakkında görüşleriniz neler, daha önce oynayanların yeni oyunculara vermek istediği bilgiler var mıdır? Bütün her şeyi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor efendiler, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok