Header Ads

Epic Games 213 TL değerinde iki oyun veriyor (1-8 Eylül)

 

Her hafta ücretsiz oyunlar dağıtan Epic Games bu sefer iki adet oyunu ücretsiz verirken bir oyunu için ek paketi de ücretsiz olarak veriyor.

Geçtiğimiz haftalarda genel olarak bir oyunu ücretsiz verirken bir diğer ücretsiz olarak oynaması ücretsiz olan oyunlarda bazı paketleri bedava olarak oyunculara sunuyordu. Bu hafta ise direkt olarak iki adet ücretsiz oyun dağıtıyor. Ücretsiz erişebileceğiniz oyunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Shadow of the Tomb Raider

Daha önce de Shadow of the Tomb Raider'ı dağıtmış olan Epic Games serinin son oyununu tekrardan ücretsiz dağıtıyor. Zamanında kütüphaneye ekleme konusunda geç kalmış oyuncular için tekrardan değerlendirilebilecek bir fırsat diyebiliriz.

Epic Games üzerinde 164 TL değerindeki oyunu 8 Eylül saat 18.00'a kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda kalıcı olarak sizin olacak. Ayrıca Shadow of the Tomb Raider'ın Epic Store mağazasına buradan ulaşabilirsiniz.


Submerged Hidden Depths


Tatlı grafiklere sahip olan keşif türündeki tek oyunculu olan Submerged Hidden Depths ise Epic Games'in verdiği ücretsiz oyunlar arasında yer alıyor.

Mağaza fiyatı 49 TL olan bu oyunu 8 Eylül saat 18.00'a kadar kütüphanenize eklemeniz durumunda kalıcı olarak sizin olacak. Buradan oyunun mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.


Knockout City


Geliştiriciliğini Velan Studios'un ve yayıncılığını Electronic Arts'ın üstlendiği Knockout City ise ücretsiz olmasına rağmen bir ek paketine ücretsiz sahip olabileceğiniz fırsatlar arasında.

8 Eylül saat 18.00 tarihine kadar oyuna giriş yapmanız durumunda Armazillo DLC paketinin sahibi olabileceksiniz. Armazillo paketinin içinde Kaiju Terror, Armazillo Mask, Kaiju Claws, City Crusher, Armazillo ve Nuclear Fallout gibi çeşitli kozmetiklerin sahibi olabileceksiniz. Buradan Knockout City'nin mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok