Header Ads

Call of Duty oyunları Game Pass'e ilk günden gelecek!

 

Microsoft'un Activision-Blizzard satın alımının ardından Call of Duty oyunları Gamepass platformuna gelecek.

Xbox başkanı Phill Spencer'ın açıklamasına göre Call of Duty oyunları çıktığı gibi Game Pass kütüphanesine eklenecekler. Açıklamaya göre Activision-Blizzard satın alımı tamamlandığı gibi Call of Duty, Overwatch ve Diablo gibi ünlü oyunların PlayStation'a çıktıkları an Game Pass kütüphanesinde de yerini alacaklarını duyurdu. 

"Her yerde, herkes için oyun" sloganını benimseyen başkan, satın alım sonrası bu oyunların sadece Xbox özel olarak çıkmayacağını, PlayStation oyuncularının da oynamaya devam edebileceklerinin altını çizdi.

" Activision-Blizzard'ın sevilen oyunlarını -Overwatch, Diablo, Call of Duty gibi- Game Pass'e getirerek bu oyunların topluluklarını büyütmek istiyoruz. Gamepass'i iyice büyüterek mobil cihazlar dahil mümkün olan her yere taşımak istiyoruz."

- Phill Spencer

Activision-Blizzard oyunlarının ne zaman Game Pass kütüphanesine ekleneceği konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak daha öncesinde yapılan açıklamalara göre satın alım sürecinin iyi gittiği bildirilmişti. Süreç tamamlandığında ise gözler tekrardan Xbox'ın başlanı Phill Spencer'a yönelecek.

Hiç yorum yok