Header Ads

Call of Duty: Modern Warfare 3 için remastered gelebilir

 


Bazı sızıntı kaynaklardan gelen bilgilere göre Call of Duty: Modern Warfare 3 için geliştirilen remastered oyunu bitmiş durumda.

Call of Duty, dünyanın en popüler FPS oyunlarından birisi. Buna rağmen bir süredir bir zamanlar yayınladığı oyunlarla gündem olan seri oyuncular üzerinde eskisi gibi bir etki bırakamıyor. Activision'da birçok oyun firmasının yaptığı gibi eski oyunlarına remastered yapma işine girişmişti. En sevilen serilerinden olan Modern Warfare üçlemesinden ilk iki oyuna remastered yayınlamış olan şirket üçüncü için de bir duyuru yapabilir.

Call of Duty çevresine yakın kaynaklara sahip olduğu bilinen GhostOfHope isimli bir kullanıcı, Modern Warfare 3 için bir remastered oyunun tamamlandığını ve yayınlamak için bekletildiğini iddia etti. Bu oyunun içine online modunun dahil olup olmadığı bilinmiyor. Ayrıca Call of Duty oyunları hakkında detaylı bilgi sahini olan XclusiveAce isili bir YouTuber'da daha öncesinde bu iddiya benzer bir söylemde bulunmuştu. XclusiveAce'in dediklerine göre Activision'ın PlayStation ile halihazırda bir anlaşması bulunuyor. Anlaşmaya göre ise Modern Warfare 3 Remastered'ın 2024 yılından önce piyasa sürülmesi gerektiğini öne sürüyor.


Önümüzdeki haftalarda Modern Warfare II çıkış yapacak ve Activision 2023 yılı içerisinde de yeni bir Call of Duty oyununun piyasaya sürülmeyeceğini de önceden duyurmuştu. Buna rağmen 2023 yılında ekstra kazanç sağlamak amacıyla bir sürpriz yaparak Modern Warfare 3'ün remastered versiyonunu da yayınlayabilir. 

Hiç yorum yok