Header Ads

Spider-Man Remastered PC'ye çıktığı gibi korsana düştü!

 


PlayStation gibi bir konsol markasına sahip olan Sony, son yıllarda izlediği politikayla birlikte oyunlarını birçok platforma sunmaya başladı. Uzun yıllardır PlayStation özel oyunu olarak bildiğimiz birçok seri artık bilgisayara da gelmeye başladı.

Öncelikle Horizon: Zero Dawn ve Days Gone ile başlayan macera God Of War ve Uncharted markalarıyla devam etti. Sony'nin son olarak PC'ye getireceği özel oyunu ise Spider-Man olmuştu.

Bu haber ne kadar sevindirici olsa da bu mutluluk fazla uzun sürmedi. En azından Sony için. Steam mağazası üzerinde 499 TL üzerinden çıkış yapan oyun bugün, yani 12 Ağustos'ta yayınlanmasından birkaç saat sonra korsana düştü. FLT korsan ekibi tarafından kırılan oyun şu anda korsan olarak indirilmeye müsait durumda.

Her ne kadar oyun dünyasında artık orijinal oynayanların öne çıkan özelliklere sahip olabileceği ayrıcalıklar getirilse de, tek oyunculu oyunlar hala korsana düşme tehlikesini tamamen atlatabilmiş değiller. Peki siz sevgili okurlar, Spider-Man Remastered'ı Steam üzerinden sipariş vermiş miydiniz? Lütfen Spider-Man Remastered'ın korsana düşmesiyle alakalı fikirlerinizi bizimle yorum kısmından paylaşmayı unutmayın.

Hiç yorum yok