Header Ads

Mafia için yeni bir oyun geliyor!

 

Mafia serisinin 20. yılına özel yeni bir oyun geleceği duyuruldu.

2002 yılında ilk oyunuyla çıkış yapan oyunla beraber oyun camiası Mafia'yı odağına almıştı. Hikayesiyle oynayanları etkileyen serinin üçüncü oyunu ise bir fiyaskoyla sonuçlanmıştı.

Son yıllardaysa 2K Games'in yayıncılığını yaptığı serinin ilk iki oyununa tekrardan bakmak istedi. Mafia 1 için bir remake yapılırken Mafia 2'ye de bir remastered çıkarılmıştı. Bu şekilde Mafia 3 ile oyuncuların gözünden düşen seri yeniden canlandırılmak istendi.

YENİ MAFIA OYUNU YOLDA!

Geliştirici Hangar 13, geçtiğimiz saatlerde Mafia'nın 20. senesini bir gönderiyle kutladı. Bu gönderide stüdyonun çalışanlarının fikirlerine yer verilirken, stüdyonun genel müdür Roman Hladik'in bazı söylemleri dikkat çekti:

“Yepyeni bir Mafya projesi üzerinde çalışmaya başladığımızı teyit etmekten mutluluk duyuyorum! Birkaç yıl sonra ve şu anda daha fazla bir şey paylaşamıyor olsak da, bu sevilen seri üzerinde çalışmaya devam etmek ve oyuncularımızı yeni hikayelerle eğlendirmek için gerçekten heyecanlıyız.”

Bu açıklamayla beraber Mafia serisi için yeni bir oyunun yolda olduğu resmen doğrulanmış oldu.

Habere ekstra olarak ise bizim LoL Mecmua olarak en sevdiğimiz haber türü var. Bedava oyun! Mafia'nın ilk oyununun orijinal hali 1-5 Eylül tarihleri arasında Steam üzerinden tamamen ücretsiz olarak sunulacak. Oyunu kütüphanenize eklemeniz durumunda bu eski oyun tamamen sizin olacak.

Hiç yorum yok