Header Ads

Warframe'in yapımcısından yeni bir MMORPG oyunu geliyor

Warframe, çıkış yaptığı 2013 yılında adını duyuran Digital Extremes 2017 yılında çıkardığı ve başarısız olan online FPS oyunu The Amazing Eternals sonrasında sessizliğe gömülmüş ve Warframe'e içerik üretmeye devam etmeye başlamıştı. Geliştirici stüdyo 5 yıl sonrasında sessizliğini bozdu ve Warframe ile aynı evrende geçen fantastik bilim kurgu temalı MMORPG oyunu Soulframe'i duyurdu. 

Yapımcılar Washington Post’ ile yaptığı röportajda, henüz geliştirme aşamasının başlarında olan oyunun yavaş ve ağır bir yakın dövüşe odaklanacağını, oyuncuları oluşturdukları evrenleri keşfe yönelteceğini söyledi. Oyun Warframe’in açık dünya gezegenlerine benzer bir merkez dünyaya sahip olacak.

Oyunun duyurusu ile birlikte yaptıkları basın açıklamasında, oyunun kreatif yönetmen olarak görev yapacak Digital Extremes’ten Geoff Crookes, “Soulframe’in dünya inşası ve tematik unsurlarıyla, gerçekten çocukluk favorilerimize geri dönmek ve ilham almak istiyoruz. Büyürken aşık olduğumuz ayrıntılı fantezi dünyalarına benzedi’’ dedi. 

Ayrıca Digital Extremes oyunun duyurusuyla beraber yaklaşık 6 dakikalık bir fragman yayınladı. 






Hiç yorum yok