Header Ads

Ücretsiz Cyberpunk ve The Witcher koleksiyon paketi geliyor



CD Projekt'in dijital mağazası olan GOG.com üzerinden çoğu zaman biz oyunculara ücretsiz olarak oyunlar verilmeye devam ediyor. Bu sefer de CD Projekt'in 20. yılına özel bizlere ücretsiz bir oyun yerine çok sevilen oyun serisi The Witcher ve çıkışı ile ağzımızda kötü bir tat bırakan Cyberpunk 2077'nin hayranlarını mutlu edecek bir koleksiyon paketini ücretsiz yaptı 

CD Projekt tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Witcher serisi oyun dünyasının büyük bir markalarından bir tanesi, fakat şirketin büyük umutlarla geliştirdiği ve duyurduğu Cyberpunk 2077 aynı başarıyı sağlayamadı. Sorunları günden güne düzeltilen oyun, vaad edilen seviyeye gelmeye başlıyor. 

GOG üzerinden The Witcher serisinin ve Cyberpunk 2077'nin hayranlarına, oyunlara ait onlarca içerik barındıran CDPR Goodies Collection ücretsiz hale getirildi. Ücretsiz olarak sunulan içerikler içerisinde çeşitli posterler, sahne arkası görüntüleri, kitapçıklar, bazı özel videolar, röportajlar ve duvar kağıtları yer alıyor. Stüdyonun 20. yılını kutlamak için hazırladığı CDPR Goodies Collection'ın hangi tarihe kadar ücretsiz kalacağı ise açıklanmadı. 

CD Projekt RED Goodies Collection GOG’dan Nasıl Alınır?

GOG hesabınızla giriş yaptıktan sonra, CDPR Goodies Collection‘ın mağaza sayfasına girmeniz gerekiyor. Daha sonra önünüze çıkan sayfadan “add to cart” yazan yeşil kutucuğa tıklamanız, ardından sepetinize giderek bedava satın alım işlemini onaylamanız gerekiyor. Hepsi bu kadar. Artık GOG Galaxy 2.0 uygulaması üzerinden paket içeriklerinizi dilediğiniz zaman indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok