Header Ads

Ubisoft dört adet projesini iptal ettiğini duyurdu

 

Splinter Cell, Assassin's Creed, Far Cry gibi ünlü serilere ev sahipliği yapan Ubisoft, finansal bir toplantı esnasında iptal ettiği projelerini açıkladı.

Bir finansal toplantı esnasında, değişen finansal şartlardan dolayı Ubisoft, iki adet projesini iptal ettiğini açıkladı. Bunlar Splinter Cel VR ve Ghost Recon: Frontline oldu. Bu iki projenin dışında adı duyurulmamış iki projenin de geliştirilme süreci durdurularak iptal edildi.

Red Storm Entertainment ve Reflections şirketlerinin dirsek temasıyla çalıştığı Splinter Cell VR projesi iptal edilenler arasındaydı. Bu projenin, diğer Splinter Cell oyunlarına nazaran içerdiği atmosfer ve mekanikler oyunculara daha farklı deneyimler yaşatacağı söyleniyordu. META cihazlarına özel olarak çıkış yapması planlanan oyun, finansal nedenlerle iptal edilmiş oldu.

Battle Royale oyunu da iptal edildi!

2021'in Ekim ayında duyurulan Ghost Recon: Frontline, oyuncular tarafından çokça eleştiriye maruz kalmıştı. Zaten yayınlanan fragmana gösterilen ilginin çok düşük olması da Ubisoft için bir başarısızlıktı. Aslında oyuncuların serinin bu oyununa tepkisinin asıl sebebi tarzının battle royale olmasından kaynaklanıyordu. Oyuncular Ubisoft'un oyunun tarzında bir değişikliğe gitmesini beklerken tamamen iptal olduğu haberi geldi.

Ghost Recon: Frontline ve Splinter Cell VR gibi adı duyurulmuş iki büyük projenin yanında iki adet daha oyun iptal edildi. Şirketler tarafından herhangi bir detay paylaşılmayan projelerin geliştirilme süreci durdurularak iptal edilenler listesine adlarını kazıdılar.

Hiç yorum yok