Header Ads

Valorant 5.01 PBE yama notları yayınlandı!

 


24-27 Haziran arası PBE'de yapılan testlerle ilgili bir yama notu yayınlandı. 5.01 PBE yama notlarına göre Phoenix, Yoru ve KAY/O ajanlarının yetenekleri üzerinde bazı değişiklikler oldu. Özellikle Phoenix ajanının profesyonel arenalarda neredeyse hiç tercih edilmemesi ve dereceli oyunlarda da çok az rağbet gördüğü için Riot Games kolları sıvamış durumda. PBE alanında test edilen yetenek değişikliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


PHOENIX

Phoenix'in Falso yeteneği karakterin kendisini tamamlıyor. Bu yeteneğin güçlendirilmesi durumunda Phoenix'in potansiyeline tam olarak ulaşabileceğini düşünüyoruz. Oyundaki agresif girişlerin bir temsilcisi olan Phoenix için Ateşten Duvar ve Yakardöner yeteneklerinde yaptığımız değişiklerle de oyun yapısını proaktif olarak destekleyeceğini umuyoruz.

Falso (Q) 

 - Flaşın maksimum süresi 1.1s'den > 1.5s'ye uzatıldı

 - Flaş kuşanma süresi 0,7 saniyeden > 0,5 saniyeye düşürüldü

Ateşten Duvar (C)

 - Duvarı bükmeyi erken bırakırsa silahını daha hızlı kuşanır.

Yakardöner (X)

- Başlangıçta kullandığı kalkan miktarıyla yeniden doğacak.


YORU

Yoru oyuncularının ulti halindeyken aklındaki planı uygulama konusunda bir sıkıntı yaşadığını fark ettik. Umuyoruz ki bu yapacağımız değişiklikle beraber yaşadığınız problem bir miktar azalır, ve flaş atarak gerçekleştirdiğiniz oyunlarda rakibiniz karşı atak yapmadan hamle yapabilmenizi sağlar.

Boyutlararası Geçiş (X)

- Ultiden çıkma süresi 1,2 saniyeden > 0,8 saniyeye düşürüldü

- Ultisinin süresi 10 saniyeden > 12 saniyeye çıkarıldı.


KAY/O

KAY/O, son yapılan değişikliklerden beri kaliteli bir süreç geçirmiyor. Bu yüzden bu etkiyi bir miktar azaltmak istiyoruz.

PARÇA/Tesirli (C) 

- Alan boyutu azaldı 10m > 8m

- Yeteneğin merkezinden kendinizi korusanız bile hasar alacaksınız

İPTAL/Komut (X)

- Yeniden canlandırılma sesini artık sadece takım arkadaşlarımız duyacak. Düşmanlar ise kısa bir sesli işaret duyacaklar.


5.01 PBE yama notlarına detaylı bir şekilde incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. Deneme sürecine katılım sağlayan oyuncuların geri dönüşüne göre orijinal 5.01 yamasında bu değişiklikleri görüp görmeyeceğimiz belirlenecek. Riot Games'in bu üç ajan hakkında yaptığı güçlendirmeleri doğru buluyor musunuz? Fikirlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Hiç yorum yok