Header Ads

Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 1. Hafta 1. Gün Maçlarının Detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsimi 1. hafta 1. gün maçlarının detayları!


Şampiyonluk Ligi 2022 Yaz Mevsiminin ilk gününde kazanan takımlar; Denizbank Wildcats(IW), NASR Esports(NSR), Dark Passage(DP), Papara SuperMassive Blaze(SMB) ve GALAKTICOS(GAL) oldu.

Gelin hep beraber maçların detaylarına göz atalım;


1. Maç - Galatasaray Espor(GS) vs Denizbank Wildcats(IW)[28:31]

Maça azımsanmayacak derece üstünlükle başlayan Galatasay Espor için işler istedikleri gibi gitmedi sözü tam oturabilir. Takım savaşlarında iyi performans sergileyen Galatasaray Espor, objektiflerde söz hakkını rakibine bıraktı. Ejder ruhunu ve Baron güçlendirmesini alan Wildcats, takım savaşını kazanarak galibiyeti elde etti.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



2. Maç - Fenerbahçe Espor(FB) vs NASR Esports(NSR)[29:53]

Günün ikinci karşılaşmasının başlarında iki takımda eşit bit oyun sergiliyordu. Objektiflere gelindiğinde ise verilen yanlış kararlar sonucu Fenerbahçe Espor, üstünlüğü adeta rakiplerine hediye ettiler. 4. Ejder savaşında katliam alan NASR Esports, rakipleri doğana kadar maçı kazanmayı başardı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



3. Maç - Dark Passage(DP) vs 5 Ronin(5R)[29:21]

Yavaş ancak heyecanlı geçen bu maç sırasında adından bahsettiremeyen takım 5 Ronin oldu. Dark Passage, ezici üstünlüğüne yavaş bir şekilde yakınlaşırken rakibinin oyunları onları durdurmaya yetmedi. Rakibinin üssünde adeta dans ederken savaşları kazanan Dark Passage, zaferi hanesine yazdırdı.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



4. Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs Beşiktaş(BJK)[32:36]

Beşiktaş'ın eli kolu bağlı! SuperMassive Blaze oyuncuları akıl dolu hamleleri ve üst düzey kararlarıyla bütün takım savaşlarında rakiplerini alaşağı ettiler. Rakip üssü kuşatmak için Baron Güçlendirmesi'ne bile ihtiyaç duymayan SuperMassive oyuncuları, Okyanus Ruhu ile kuleleri paramparça etti ve 4. maçın galibi oldu.

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



5. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs GALAKTICOS(GAL)[30:35]


Günün en eşit oynanan karşılaşması, bu karşılaşmaydı denilebilir. Objektifler ve skorlar eşit eşit alınırken maçın 5. ejderini cebine almak isteyen Aurora, karşısında rakibini buldu. Ejderi alan Aurora, ne yazık ki katliam verdi. Durumu şans bilen GALAKTICOS ekibi, rakibine mağlubiyet ekranını gösterdi!

Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



Haberimiz burada son buluyor sevgili espor severler, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok