Header Ads

Resident Evil 4 Remake Geliyor!



En çok sevilen korku serilerinden biri olan Resident  Evil serisi, 2012'de Resident Evil 6 ile beraber düşüşe geçmiÅŸti. Bu düşüş ile birlikte 2017'de Resident Evil 7 ile serinin köklerine dönmeye çalışan Capcom, sevilen seriyi yeniden hayata döndürmüştü. Bu geri dönüş ile birlikte, oyunun ana serisine yeni bir oyun ve ana serinin eski oyunlarına remakeler yapmıştı. 

Bu oyunların üzerine serinin son oyununun köy temasına sahip olması ve Resident Evil 4'e benzeyen yanlarının da olması ile birlikte hayranlar artık Resident Evil 4 Remake'in de geleceÄŸinden emindi. Bir süredir söylentileri dolaÅŸan Resident Evil 4 Remake'i en sonunda State of Play sunumunda gördük. 



Yayınlanan video ile birlikte oynanış görüntüleri gösterilmese de 2005'te çıkmış olan oyundan görüntü kalitesi olarak haliyle kat ve kat iyi ve aslına sadık kalınmış olarak gözüküyor. 

State of Play’de yayınlanan videoda ayrıca oyunun çıkış tarihi de duyuruldu. Resident Evil 4 Remake 24 Mart 2023’te PS5, PS4, PC ve Xbox Series X/S için çıkışını gerçekleÅŸtirecek.

Hiç yorum yok