Header Ads

Cuphead The Delicious Last Course Oynanış Videosu Yayınlandı!

Cuphead, 2017 yılında kendine has oynanışı ve tarzıyla oyun severler ile buluştuğunda birçok oyuncunun gönlünü kazanan yapımlardan bir tanesi olmuştu. Haliyle bu sevilen oyun için yeni bir DLC duyurusu yapılmasını bekleyen oyuncu sayısı da çok fazlaydı. İşte o beklenen DLC'lerden birisi olan Cuphead The Delicious Last Course için bir video yayınlandı. 

MDHR studio'nun, Summer Game Fest'de yayınladığı videoda MS. Chalice'in buzlu bir bossla dövüşürken görüyoruz. Oyunun klasik oynanışının yanında bazı yenilikler görmeye de devam ediyor. 

Bu yeniliklerin en önemlisi yeni bir adaya yaptığımız yolculuğumuz. Ms. Chalice'e kendi serüveninde yardımcı olmak amacı ile Inkwell adasına doğru yolculuk yapıyoruz. Bu DLC'deki en önemli yenilik tabi ki yeni oynanabilir bir karakterin olması. Bunun yanı sıra bir sürü yeni boss, silahlar, yeni tıklsımlar ve yeni yetenekler olarak karşımıza çıkıyor. 

Cuphead The Delicious Last Course Oynanış Videosu

DLC 30 Haziran’da PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Bu ek paket aynı zamanda Cuphead’in son zorlu görevi olacak o yüzden doya doya oynamanızı da tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok