Header Ads

AKSİYON STRATEJİ OYUNU OLACAK MINECRAFT LEGENDS DUYURULDU!

 


Geçtiğimiz yıllarda Minecraft için farklı tarzda oyunlar yayınlanmıştı. Xbox Showcase programındaki duyuruya göre ise aksiyon-strateji türünde Minecraft Legends oyunu geliyor. Strateji oyunlarının sevdalıları bu sefer Minecraft dünyasında boy gösterebilecekler.

Minecraft hayranlarını heyecanlandıran oyun Xbox & Bethesda Showcase esnasında tanıtıldı. Ortada net bir çıkış tarihi olmasa da Mojang, oyunun 2023'te oyuncularla buluşacağını söyledi.

Fragmanda gösterilen ön sürüm oynanışında görüldüğü üzere tıpkı orijinal Minecraft dünyasında yaptığımız gibi farklı arazi türlerini gezip, madenlerden çeşitli kaynaklar çıkararak yönettiğimiz karakterde geliştirmeler yapabileceğiz.

Orijinal Minecraft evreninde geçen Overworld, bu oyunun da ana haritasını oluşturuyor. Overworld'ün Minecraft Legends'a nasıl uyumlu hale getirildiğinin açıklaması aşağıdaki şekilde açıklandı:

Yaklaşan aksiyon strateji oyunumuz Minecraft Legends’ın gizemlerini keşfedin. Çeşitli yaşam, yemyeşil biyomlar ve zengin kaynaklarla dolu, tanıdık ama gizemli bir ülkeyi keşfedin. Ama bu cennet yıkımın eşiğinde. Piglinler geldi ve Overworld’ü bozmakla tehdit ediyorlar.

Mojang Studios ve Blackbird Interactive tarafından geliştirilen yeni oyun; 2023’te Xbox Game Pass, Windows, Xbox Series X|S ve Xbox One’a geliyor.


Minecraft Legends İçin Minimum Sistem Gereksinimleri:


İşletim Sistemi: Windows 10 (Kasım 2019 güncellemesi ve sonrası), 8 veya 7 (güncel 64-bit)

İşlemci: Intel Core i5 2.8GHz

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870

DirectX: 11

Depolama: 8 GB

İlave Notlar: Windows 10S ile uyumlu değil. Windows 7 ve 8’de bazı oyun içi özellikler çalışmayabilir.

Hiç yorum yok