Header Ads

A Plague Tale: Requiem'in çıkış tarihi ortaya çıktı!


Asobo Studio tarafından geliştirilen serinin ilk oyunu A Plague Tale: Innocence'in devam oyunu olarak geliştirilen A Plague Tale: Requiem'in çıkış tarihi oyunun yayıncısı olarak Focus Entertainment‘ın yayınladığı bir video ile birlikte açıklandı. 


Tanıtım, yaklaşık 12 dakika uzunluğunda ve gizlilik ile aksiyon mekaniklerinin gösterilmesi odaklanarak hazırlanmış bir oynanış videosu içeriyor. 

Videoda, Amicia ve Hugo‘nun bazı askerler tarafından takip edilip kovalanması sonucu Hugo’da bulunan bazı sezi güçleri sayesinde düşmanların yerini tespit edip buna göre pozisyon alıp gizli hakaret edebileceğimiz gösterilmiş. Bunun ardından ise bazı anlarda ufak ufak çatışmalara girerek karakterlerimizin ilerlediği sırada karşılarına büyük bir veba faresi sürüsünün çıkması ve Hugo’nun bu sürüyü kullanarak düşmanlara karşı kontrol etmesi ile oynanış kısmı bitmekte.

Oyunun çıkış tarihi ise 18 Ekim 2022 olarak belirtilmiş durumda ve oyunun çıkış yapacağı platformlar da Playstation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC olarak söylendi. Aynı zamanda oyun ilk günden Xbox Game Pass abonelerine erişim açık olacak. 

Son olarak da oyun hakkında verilen bilgiler arasında ise oyunun, yapımcı Asobo Studio ile Nvidia iş birliği sonucunda PC platformunda Ray Tracing ve DLSS teknolojileri ile deneyim edilebileceği açıklandı. 

Hiç yorum yok