Header Ads

MECÜKSEL LİSTELEME: XBOX GAME PASS ABONELİĞİYLE DENEYİMLEYEBİLECEĞİNİZ 5 OYUN

Bilgisayarınızı açtınız, Steam'e girdiniz ve oynayacak birkaç oyun aradınız ama o da ne? Ne Steam cüzdanınız da ne de kendi cüzdanınızda para kalmış! Kalmış ama az kalmış, bir limonlu soda bir de Game Pass almaya yetecek kadar yani. 

O zaman gelin de sizin için hazırladığımız Game Pass oyun önerilerine bir göz atın. Zira bu listede yer alan oyunlara sahip olmaya kalktığınızda 30 liradan fazla miktarda paranız gidecek. Siz de sadece 30 liraya bir sürü oyun oynamak istemez misiniz?

O halde Game Pass'inizi alın ve cebinizde kalacak o son parayla dilerseniz limonlu sodanızı hazır edin, çünkü bu liste tam sizlik!

Forza Horizon 5

Game Pass alır da Forza oynamazsanız adet yerini bulmuş olmaz zaten. 

Oyunu çokta anlatmaya gerek yok sanırsam. Bizzat Microsoft'un geliştirmiş olduğu kült bir yarış oyunu! Ancak onu diğerlerinden ayıran özelliği yalnızca Microsoft tarafından geliştirilmiş olması değil! 

Harika bir görsel şölen, gerçekçi arabalar ve sahip olduğu fizik onu asıl kült yapan şeylerden. O yüzden çokta üzerinde durmaya gerek yok, Game Pass'inizi alır almaz yükleyin siz yine de, köşede dursun. Sinir stres oldukça biraz Supra sürer, limonlu sodanızı da yudumlayıverirsiniz.

Dishonored Serisi

Steampunk havasına sahip gizlilik ve taktiksel düşünce ağırlıklı harika bir birinci şahıs aksiyon oyunu serisi. Hikaye vebalı bir kraliyet döneminde geçiyor. İhanetler, kayıplar ve bazı fantastik olaylarından koşarken buluyorsunuz kendinizi. Havalı da bir maske ve arbalet tabancaya sahipsiniz ayrıca.

Gizlilik seviyorsanız, düşmanlarınızın boğazına kılıç dayamak, onlara tuzaklar hazırlamak hoşunuza gidiyorsa, ayrıca bunları yaparken fantastik yetenekler kullanmayı da es geçmem diyorsanız tam sizlik bir seri. Buyrun, hayrını görün.

Halo Serisi

Dünyanız Covenant adı verilen cüsseli yaratıklar tarafından işgal ediliyor sizler de Spartan adlı birliğiniz ile beraber bu işgalin içerisinde bir maceraya atılıyorsunuz. 

Yine Microsoft'un geliştirdiği tüm dünyanın sevdiği ve özellikle baş karakteriyle kült bir oyun haline gelmiş Halo serisi Game Pass'te sizlerle. Özellikle oyun içerisinde karşılaşacağınız aksiyon çeşitliliği ve bunların zorluğu sizleri bu senaryonun içerisinde sürükleyip götürecektir. Afiyetle efendim.

Star Wars Serisi

Yakında bizzat Jedi: Fallen Order incelemesini yapacağım. Özellikle Star Wars hayranıysanız oynamanız gereken, sizlere eksikleri olsa da eğlenceli vakit geçirme fırsatı sağlayacak serilerden birisi. 

Oyunlarda içerik olarak bazı eksiklikler, "bu böyle olsaymış daha iyiymiş" diyebileceğiniz olaylar, unsurlar olsa da şimdilik bu konuyu incelemeye saklayalım. Yine de Game Pass üzerinde deneyimleyebileceğiniz en iddialı oyun serilerinden biri olduğunu savunabilirim.

Doom Serisi

İçeriye girdikten sonra ölümüne şeytan keseceğiniz harika bir vurdulu kırdılı birinci şahıs aksiyon oyunu serisi! Oldukça eski bir kökene sahip hatta ilk oyunu tarihin ilk birinci şahıs vurucu olan dünyanın kült haline gelmiş ikonik oyunlarından birisi. Hikaye veya içerikten çok bahsetmeyeceğim zira oyunun temel mantalitesi hızlı ol, vur, geç.

İleride Game Pass'e gelecek yeni oyunlarla bir güncel liste yapmak daha dileğiyle, şimdilik sağlıcakla kalın!

Hiç yorum yok