Header Ads

VALORANT MASTERS BÜYÜK FİNALİ: LOUD VS OPTIC GAMING!

Büyük gün geldi çattı, nice Challengers aşamaları bitti nice takım bu yolda elendi ancak Büyük Final'den sonra VALORANT Masters'ın bir galibi olmuş olacak!

24 Nisan 2022 saat 20:00'da oynanacak Büyük Final karşılaşmalarında karşılaşmaya hak kazanan takımlar VALORANT Masters Play-off elemerinde son ana kadar direnen LOUD ve OpTic Gaming oldu.
Büyük Final'de boy gösterecek takımların detayları ise şunlar;

LOUD - Brezilya Ligi

Brezilya'nın gözde takımlarından biri olan LOUD'a takım kaptanı olarak Arjantinli Matias "saadhak" Delipetro, Brezilyalı Erick “aspas” Santos, Brezilyalı Felipe “Less” Basso, Brezilyalı Bryan ”pANcada” Luna ve Brezilyalı Gustavo “Sacy” Rossi eşlik ediyor

Brezilya Ligi'nde Grup A kısmında kendileriyle beraber toplam 5 takım arasında 4 galibiyet ve 0 mağlubiyetle ilk sırada bitirerek Play-Offlara giriş yaptı. Play-Off finalinde ise Ninjas in Pyjamas'a karşı 3-0 galibiyet elde ederek VALORANT Masters turnuvasına katılmaya hak kazandı.

VALORANT Masters'ta ise LOUD, üst grup çeyrek finalinde Tem Liquid'e karşı 2-1 skorla yarı finale, yarı finaldeyse G2 Esports'u 2-0 yenerek üst grup finaline, finalde karşısına gelen OpTic Gaming'i 2-1 yenerek Büyük Final'e adını yazdırdı.
OpTic Gaming - Kuzey Amerika Ligi

Büyük Final'de göreceğimiz ikinci takım olan OpTic Gaming'in kadrosu ise
 Amerikalı Victor “Victor” Wong, Amerikalı Austin “crashies” Robers, Amerikalı Jaccob “yay” Whiteaker, Kanadalı Jimmy “Marved” Nguyen ve 
takım kaptanı olan Kanadalı Pujan “FNS” Mehta'dan oluşuyor

Kuzey Amerika Ligi Grup B'de oynayarak 5 takıma karşı mücadele ettiler ve 3 galibiyet - 2 mağlubiyet ile ligi 2. sırada bitirerek Play-Off'a katıldılar. Play-Off finalinde ise Grup A'yı 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada bitirmiş The Guard ile karşılaştılar. Finalde rakibi olan The Guard karşısında 2-3 skorla mağlup olarak VALORANT Masters gruplarına dahil edilerek Play-Off'lara katılmak için savaştı. Savaşın sonundaysa VALORANT Masters Grup B'de 2-1 skor ile Play-Offlara katılmayı başardı.

VALORANT Masters'ta ise üst grup çeyrek finalinde The Guard ile üst grup yarı finalinde DRX'i 2-1'er skorla yenerek üst grup finaline kalmayı başardı. Üst grup finalindeyse LOUD ile karşılaştı ancak 1-2 skorla kaybederek alt grup finaline, alt grup finalindeyse ZETA DIVISION'u 3-0 yenerek Büyük Final'de tekrardan LOUD ile karşılaşma şansı buldu.

Maç öncesi haberi burada bitiyor sayın okurlar, 24 Nisan 2022 
saat 20:00 için limonlu sodalarınızı hazırlamayı unutmayın!

Hiç yorum yok