Header Ads

TRANSFER TEKLİFLERİNE AÇIK OLAN OYUNCULAR: KSAEZ, LUKA, SCORTH!

"Her geçen yıl(sezon) birer birer masadan eksiliyor dostlar!"

Twitter üzerinden tekliflere açık olduğunu belirtenler listesinde bugün Papara SuperMassive Blaze orta koridoru Yunus Emre "Ksaez" Şahin, 5Ronin'in orta koridoru Yusuf Oktay "Luka" Gülbak, Dark Passage'ın nişancısı Sergen "Scorth" Eke var.

3 Nisan 2022 tarihinde yapmış olduğumuz 5Ronin'le Sözleşmesi Biten Oyuncular Tekliflere Açık! haberinde  
Yusuf Oktay "Luka" Gülbak hakkında yapmış olduğumuz tahmin ne yazık ki doğru değilmiş. 4 Nisan 2022'de yaptığı paylaşımla beraber 5Ronin ile olan sözleşmesinin bittiğini ve her bölgeden fırsatlarını değerlendirdiğini ama daha çok Avrupa Bölgesel Ligleri'ne ilgili olduğunu söyledi.

Twitter üzerinden Yusuf Oktay'ın yaptığı paylaşım şu şekilde;

"Türkiye Şampiyonluk Ligi'ni 4. sırada bitirdikten sonra 5Ronin ile olan sözleşmem sona erdi. Bütün liglerden gelecek fırsatları bekliyorum ancak Avrupa Bölgesel Ligleri'ne(ERL) daha çok ilgiliyim."


Papara SuperMassive orta koridor oyuncusu Ksaez ve Dark Passage alt koridor nişancısı Sergen "Scorth" Eke ,yaptıkları paylaşımlarla beraber sözleşmelerinin devam ettiğini ancak gelen fırsatları değerlendirmekte özgür olduklarını belirttiler.

Yapılan paylaşımlar şu şekilde;

Yusuf Oktay "Luka" Gülbak'a yeni takımında başarılar diler, Yunus Emre "Ksaez" Şahin ve Sergen "Scorth" Eke'ye bol şans dileriz!

Bu haberimiz buraya kadardı efendiler, daha sonraki haberlerde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok