Header Ads

Steam'de Klasik Bethesda Oyunları Ücretsiz Oldu!


Geçtiğimiz aylarda Bethesda, kendi başlatıcı uygulamasını artık desteklemeyeceğini ve sene içerisinde oyunlarının Steam'de yer alacağını açıklamıştı. Şirketin launcher uygulamasını kullanan oyun severlere de oyunlarını, Steam’e taşıma şansı tanımıştı.

Bethesda Launcher kullanan kullanıcıların Steam’e geçiş süreci 27 Nisan tarihinde başladı. Kullanıcılar 11 Mayıs tarihine kadar oyunlarına ve verilerine mevcut Launcher üzerinden erişebilecek ancak bugün sorunsuz bir biçimde Steam’e geçiş sağlayabilrisiniz.

Bethesda Oyunları Ücretsiz Oldu

Bethesda Launcher kullanan kullanıcıların Steam’e geçişini kutlamak için Bethesda, bazı klasik  oyunlarını Steam üzerinden ücretsiz olarak yayınladı. Bu oyunlar The Elder Scrolls: Arena, Wolfenstein: Enemy Territory ve The Elder Scrolls II: Daggerfall.

Klasik oyunları oynamayı seviyorsanız firmanın bu kararı sizleri oldukça sevindirecek. Ayrıca şirket The Elder Scrolls Adventures: Redguard ve An Elder Scrolls Legend: Battlespire oyunlarını 30₺ karşılığında Steam üzerinde satışa sundu.

Bethesda Launcher 11 Mayıs tarihinde tamamen tarihin tozlu raflarına karışana kadar şirket bizlere ne gibi sürprizlere yapmaya devam edecek beraber göreceğiz.



Hiç yorum yok