Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİNDE TRANSFERLİĞE AÇIK OLANLAR: SPARZ, KİREİ, CRASH, JANUS!

 

Gün geçtikçe Şampiyonluk Ligi'nden daha çok oyuncu transferliğe açık oluyor!

Paylaşımlarla taraftarlarını ve takımlarını bilgilendirenler; Onur "Sparz" Özbay,  Lee "Crash" Dong-woo, Thomas "Kirei" Yuen, Özcan "Janus" Gürbüz.

Fenerbahçe Espor'un destek oyuncusu Onur "Sparz" Özbay, 12 Nisan 2022 Salı günü Twitter'dan yaptığı paylaşımla kontratının devam ettiğini ancak gelen teklifleri değerlendirmekte özgür olduğunu ve her ligden gelecek teklifleri değerlendirdiğini belirtti.

Onur "Sparz" Özbay'ın yaptığı paylaşım şu şekilde;

Fenerbahçe bünyesinde ormancı rolünü üstlenen Lee "Crash" Dong-woo, kontratının devam ettiğini ancak gelen teklifleri değerlendirdiğini duyurdu. Değerlendirdiği teklifler ise koç tekliflerinin olduğunu söylemekle beraber kendisinin bu pozisyonda daha iyi olacağını düşünüyor.

Lee "Crash" Dong-Woo'nun Twitter üzerindeki paylaşımı hemen aşağıda;

Kış Mevsimi 2022'de NASR Esports bünyesinde ormancı rolünü üstlenen Thomas "Kirei" Yuen, profesyonel oyunculuk yerine koç pozisyonu için arayışlarda olduğunu belirtti. Kirei, 8 yıllık serüveninde GameWard takımıyla beraber FLF 2020 Finali'ni kazanmayı başarmıştı.

Thomas "Kirei" Yuen'in yaptığı paylaşımı aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz;

Son olarak ise 2021 Kış Mevsiminde fastPay Wildcats ile şampiyonluğu kazanmış koç, Özcan "Janus" Gürbüz var. Yaptığı paylaşımla Yaz Mevsimi 2022 maçları için Şampiyonluk Ligi veya Avrupa Ligi Şampiyonluğu'ndan takım aradığını ve Baş Koç/Yardımcı Koç görevlerini yapabileceğini duyurdu. 

Özcan "Janus" Gürbüz'un yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz;

Haberimiz buraya kadardı sayın okurlar, gelecek haberler için bizi takip edebilirsiniz!

Hiç yorum yok