Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ YARI FİNAL KARŞILAŞMALARININ 2. GÜNÜ TAMAMLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi Yarı Final karşılaşmalarının ikinci günü tamamlandı!

3 Nisan 2022 tarihinde oynanan yarı finalde karşılaşan isimler İnfo Yatırım Aurora(AUR) ile fastPay Wildcats(IW)Kış Mevsimi Finallerine katılmayı başaran takım ise 3-0 skor ile fastPay Wildcats(IW) oldu.

Şimdi ise gelelim maçların detaylarına;

Yayını izlemek için buraya tıklayınız.

1. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR)[0] fastPay Wildcats(IW)[1]<22:43>

İlk karşılaşmayı tek cümleyle anlatmak istesek büyük ihtimalle "Aurora oyuncuları yerine başka insanlar oynuyor." derdik. Aurora'nın yaptığı hatalar, uyumsuz kompozisyon ve daha niceleri fastPay Wildcats için bulunmaz bir nimetti. Wildcats'te bu durumu sonuna kadar kullanarak maçı 22-0 skorla kazandı. (Evet, 22-0.)



2. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR)[0] fastPay Wildcats(IW)[2]<25:55>

Karşılaşmaya fazlasıya hazırlanmış olan Wildcats; sırasıyla her koridoru domine etti, üst düzey koordinasyonları ve akıl dolu oyunlarıyla izleyicileri büyüledi. Aurora'nın, Baron'u kaybetmesinin ve alt koridorda yapılan son savaşı kaybetmesinin ardından bozgun ekranını görmesi de gecikmedi.



3. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR)[0] fastPay Wildcats(IW)[3]<22:27>

Günün son karşılaşmasında fastPay Wildcats kusursuz bir oyun sergiledi. Wildcats, rakibinin yapacağı her türlü hamleyi tahmin ederek onları saf dışı bırakmayı başardı. Yirmi birinci dakikada Aurora'nın üssünde yapılan savaştan galip çıkan Vahşi Kediler, Kış Mevsim Finali'ne katılmaya hak kazandı!


Şampiyonluk Liginden bu haftalık bu kadar, 9 Nisan tarihinde oynanacak olan Final Maçı'nı kaçırmayın!

Hiç yorum yok