Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ YARI FİNAL KARŞILAŞMALARININ İLK GÜNÜ TAMAMLANDI!


 Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi Yarı Final karşılaşmalarının ilk günü tamamlandı!

2 Nisan 2022 tarihinde oynanan yarı finalde karşılaşan isimler Galatasaray Espor(GS) ile Dark Passage(DP). Kış Mevsimi Finallerine katılmayı başaran takım ise 3-1 skor ile Galatasaray Espor(GS) oldu.

Şimdi ise gelelim maçların detaylarına;

Yayını izlemek için buraya tıklayınız.

1. Maç - Galatasaray Espor(GS)[1]-Dark Passage(DP)[0]<31:50>

Günün ilk karşılaşmasında Galatasaray adeta vadinin tapusunu kendi üstüne aldı! Dark Passage'ın yaptığı bireysel hatalar rakibine maçı kazanmak için mükemmel bir fırsat verdi. Bu hediyeyi memnuniyetle kabul eden Galatasaray
4v5 olmalarına rağmen Dark Passage'ın ormanında savaşı kazanarak zaferi elde eden taraf oldu.


2. Maç - Galatasaray Espor(GS)[2]-Dark Passage(DP)[0]<23:16>

Karşılaşmaya ısınamayan ve fazlasıyla hatayla oynayan Dark Passage, rakibine hediyeler veriyor! Galatasaray nişancısı Focus ise Zeri'yle vadiyi yarış pistine çevirerek "vınn vınn" yaptı. Galatasaray oyuncularının orta koridorda yapılan savaşı kazanmasının ardından Baron Güçlendirmesi ile merkez üssü yıkmayı başardı.



3. Maç - Galatasaray Espor(GS)[2]-Dark Passage(DP)[1]<41:36>

Oynanan 3. karşılaşma sırasında Mavi Beyazlılar, "Isındık, gelin bakalım!" dercesine oynayış sergiledi. 
Dark Passage oyuncuları önceki iki karşılaşmadan tamamen farklı bir performans sergiledi. Buna rağmen sonuna kadar direnen Galatasaray'lı oyuncular 40. dakikada Baron'u kaybetmeleriyle bozgun ekranını gördüler.



4. Maç - Galatasaray Espor(GS)[3]-Dark Passage(DP)[1]<38:29>

Günün son karşılaşmasında Galatasaray üst koridoru Crazy maça 3 ölümle başlamasına rağmen yılmadı. Hatrı sayılır derecede öne geçen Dark Passage, Galatasaray'a tosladı. Yavaş yavaş güçlenen Jayce, son çeyreğe girdiğinde adeta füze fırlatıyordu. Harikalar yaratan Galatasaray, Kış Mevsim Finali'ne katılmaya hak kazandı!



Bugünlük bu kadar efendiler, yarın saat 14:00'da oynanacak İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs fastPay Wildcats(IW) için sodalarınızı hazırlamayı unutmayın!

Hiç yorum yok