Header Ads

BATTLEFIELD 2042'YE BÜYÜK GÜNCELLEME GELİYOR!

 

FPS oyun sınıfında Battlefield, yıllardır Call of Duty ile rekabet halindeydi. Geçtiğimiz sene çıkardığı oyunuyla ise bütün oyuncular olarak bir düşüşe tanık olduk. 2021 yılında çıkan Battlefield 2042 oyunuyla beraber Battlefield serisi son 10 yılın en kötü yapımına imza atmışlardı.

Oyuncular bu oyun yüzünden büyük hayal kırıklığına uğramışlardı. Öyle ki, hikaye modu içermeden sadece çevrimiçi çatışma modunda satılan oyun için bazı oyuncular para iadesi bile istemeye başlamıştı. Geçtiğimiz sene Battlefield V'in bile anlık eşzamanlı oyuncu sayısı 11 bin civarlarındayken Battlefield 2042'nin bin civarı eşzamanlı oyuncuda kalması büyük bir problem. 

Başarısız olan oyun için "Oynaması Ücretsiz" klasmanına bile geçirmeyi düşünen EA ve DICE ise oyunculara verdikleri güncelleme sözü ile son bir çırpınış içerisindeler.

EA DICE Topluluk Yöneticisi Kevin Johnson, oyuna gelecek 4.0 güncellemesiyle birlikte 400'den fazla hatanın giderileceğini açıkladı. Konuyla ilgili çok fazla detaylı bilgiye sahip olmasak da bunların içinde oyun geliştirmeleri de bulunacağı biliniyor. Detaylı bilgi ise ilerleyen zamanda yayınlanacak yama notlarıyla elde edilecek.

Hiç yorum yok