Header Ads

STALKER 2'NİN GELİŞTİRİLME SÜRECİ DURDURULDU!

 


Rusya - Ukrayna arasında başlamış olan savaş oyun sektörünü de vurmuş durumda. STALKER 2'nin Ukraynalı geliştirici stüdyosu GSC Game World, STALKER 2'nin geliştirilme sürecini durdurduklarını duyurdu.

Geliştirme sürecinin durmasının en büyük sebebi tabi ki de var olan savaş. Bu duyuruyu ise YouTube üzerinden yayınladıkları bir video ile yaptılar. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

"Işık! Kamera! Savaş..."


"Önceki hafta hareket yakalama stüdyomuzla ilgili videoyu düzenliyorduk. Sizlere ara sahneleri nasıl yarattığımızı göstermek istedik. Videolar izledik, senaryolar yazdık, aktörlerle konuştuk.

Geçen hafta, yıllar öncesiymiş gibi geliyor.

24 Şubat günü Rusya Ukrayna'ya savaş açtı, evimize füzeler, tanklar ve askerler gönderdi. Ülkemiz bir kez daha varoluşu için savaşmak zorunda. Görünüşe göre özgürlüğün bedeli bu.

Bu video bize 'Nasılsınız?' diye soranlara cevabımız. Şu anda çalışanlarımıza ve ailelerimize hayatta kalmaları için yardım etmekle meşgulüz. Oyun geliştirme işini kenara almak zorunda kaldık. Kesinlikle devam edeceğiz. Zaferden sonra. Çok yaşa Ukrayna!"

- GSC Game World 


Oyuncular olarak umarız ki, tarih boyunca insanlığın kabusu olan bütün savaşlar en kısa sürede biter ve bir daha başlamaz. GSC Game World gibi işine ara vermek zorunda kalan bütün kuruluşlar ve insanlarda normal hayatlarına dönebilirler. 

Hiç yorum yok