Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 7. HAFTA 2. GÜN MAÇLARI SONLANDI!

Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 7. hafta 2. gün maçları sonlandı!

Haftanın son gününde kazanan takımlar şu şekilde; fastPay Wildcats(IW), Galatasaray Espor(GS), Papara SuperMassive Blaze(SMB), 5Ronin(5R) ve NASR ESPORTS(NSR).

Gelin maçların detaylarına bakalım;


1. Maç - İnfo Yatırım Aurora(AUR) vs fastPay Wildcats(IW)[41:41]

Günün ilk maçı, bolca hataya ev sahipliği yaptı. Takımların hatalarıyla kendilerinden bahsettirmesine rağmen Kediler, zirveden inmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Maçın başlarında üstün olmasına rağmen altında geri kalan Aurora, savaşlarda rakibinin gazabına uğradı. Koordine olmayı başaran Wildcats, günün galip gelen ilk takım oluyor.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - Fenerbahçe Espor(FB) vs Galatasaray Espor(GS)[37:30]

Mükemmel bir derbi, diyebileceğimiz bir maç oynandı. Sarı Kırmızılılar'ın yaptığı Poke(Dürtme) kompozisyonu, rakibinin Ez ve Geç kompozisyonunu karşıladı. Aslanlar'ın neredeyse sıfır hata oynamasıyla beraber, Fenerbahçe'ye karşı altın farkı fazlasıyla açıldı. Maçın sonunda Galatasaray, derbiyi kazanan taraf oldu. (Crazy, Jayce ile adeta roket atıyordu, roket!)


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - Papara SuperMassive Blaze(SMB) vs Dark Passage(DP) [28:57]

Kaplanlar, uyumu olmayan bir kompozisyon ile sahneye çıktı. Bireysel hataların da olması, rakibini fazlasıyla öne geçiren durumlardan biriydi. Vadide üstünlüğü almış olan SuperMassive, takım savaşlarını bir çok kez kazandı. Üstünlüğü gitgide artan Blaze, maçı uzatmadan Dark Passage'a karşı galibiyetini almış oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - Beşiktaş(BJK) vs 5Ronin(5R) [29:29]

4. karşılaşmada Pandalar, dominantlığını eşleşmenin başından beri belli ediyordu. Maçın çoğunluğunda üst düzey koordinasyonları, kendilerine üstünlüğü getirdi. Beşiktaş'ın rakibi bu üstünlüğü son damlasına kadar kullandı. Yirmi dokuzuncu dakikanın başında 5 Ronin; sıfır zayiat ile katliam aldı, önce kuleleri sonra merkez kulesini yıkarak zaferi elde etti.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - NASR ESPORTS(NSR) vs GALAKTICOS(GAL) [27:12]

Astronotlar maça başlarken hem rakip ormancıyı hem de kırmızı güçlendirmesini alarak mükemmel bir başlangıç yaptı. Buna rağmen Galakticos oyuncularının hata yapması ve rakiplerinin toparlanması, kendilerini zor duruma soktu. Bu durumdan fazlasıyla yararlanan NASR, son maçın zaferini almış oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Bu haftalık Şampiyonluk Liginden bu kadar, gelecek hafta görüşmek üzere!

Hiç yorum yok