Header Ads

LEAUGE OF LEGENDS LEC 2022 BAHAR MEVSİMİ 8. HAFTA 2.GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

 

8. Haftanın 2. Gününde kazanan takımlar; FNC, XL, MAD, RGE, MSF ve G2 oldu.

1.Maç TEAM BDS (BDS) – FNATIC (FNC) [24:49]

Pek uzun sürmeyen maçta FNATIC rakibine hiç şans tanımadı. Objektif, alan kontrolü ve  genel üstünlüğünü kurmuş oldukları için kazanan takım FNC oldu.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

2.Maç EXCEL (XL) – SK GAMING (SK) [28:19]

Maç sakin ilerlerken ortaya çıkan Vadinin Alameti bir çok maçta olduğu gibi bu maçta da üstünlüğün el değiştirmesine sebep oldu. Alamet sonrası çoğunlukla objektifleri kontrol altına alan EXCEL oyunu domine edip kazanmayı başardı.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

3.Maç ASTRALIS (AST) – MAD LIONS (MAD) [32:39]

Son zamanlarda ligde en çok karşılaştığımız şey, takım oyunuyla kazanılan oyunlar oluyor, tıpkı bu maç olduğu gibi. Erken oyunda bireysel olarak rakibinden üstün olan AST, rakibinin takımca oynamasına zamanında karşılık veremedi. Bu sayede MAD LIONS oyunu kazanan taraf oldu.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

4.Maç ROGUE (RGE) – TEAM BDS (BDS) [32:54]

Oldukça çekişmeli geçen maçta objektif kavgaları sonucunda galip gelen takım RGE oldu. Objektiflerde öne geçtiği için rakibini darlayan RGE takımı, ilerleyen dakikalarda bu gücünü 2 Nashor ile destekleyip oyunu kazandı.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

5.Maç MISFITS GAMING (MSF) – FNATIC (FNC) [36:39]

Rakibinden fazlasıyla önde olan FNC, pause sonrası baron kararı verdi. Aniden barondan vazgeçen FNC, Rakibini aradan çıkartmak isteyince MSF Neon “Jinx” inanılmaz bir pozisyon ile adeta oyunu orada MSF için kazandırdı diyebiliriz. O dakikadan sonra kıyasıya savaşlar sonrası oyunu kazanan takım MISFITS GAMING oldu.


maçı izlemek için buraya tıklayın.

6.Maç TEAM VITALITY (VIT) – G2 ESPORTS (G2) [37:46]

8. Haftanın 2. Gününde oynanan son maç, oldukça uzun soluklu bir maç oldu. İki takım da birbirinden iyi performanslar sergiledi. Uzun savaşların, ve bol bol pause’ların ardından son baron savaşından galip gelen G2 ESPORTS, baronu aldıktan kısa süre sonra oyunu bitirdi ve 2. Günü galibiyetle kapattı.

maçı izlemek için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok