Header Ads

AKADEMİ LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 8. HAFTA 1. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!


Akademi Ligi 2022 Kış Mevsimi 8. hafta 1. gün maçları tamamlandı!

Heyecanlı geçen maçların sonucunda galip takımlar şu şekilde; Galakticos A(GALA), Galatasaray Espor A(GSA), Beşiktaş A(BJKA), NASR ESPORTS A(NSRA), Fenerbahçe Espor A(FBA).

İşte maçların özetleri;

1. Maç - Papara SuperMassive Blaze A(SMBA) vs GALAKTICOS A(GALA)[45:20]

Haftanın ilk maçında Astronotlar'ın yaptıkları kompozisyon, rakipleri tarafından güzel bir şekilde karşılandı. Maçın ortalarında üstünlüğü alan SuperMassive, kazanmaya fazlasıyla yakındı. Hem kompozisyonu karşılanan, hem de üstünlüğü kaybeden Galakticos, akıl dolu takım savaşlarıyla adeta Küheylan gibi şahlanarak zaferi elde etti.




Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2. Maç - Galatasaray Espor A(GSA) vs İnfo Yatırım Aurora A(AURA)[29:30]

Sarı Kırmızılı takımın akademi bünyesine giren Kebap ve takım arkadaşı Warner, resmen harikalar yarattı. Yaptığı kompozisyondan üstün olduğu anlaşılan Aslanlar, beklentileri boşa çıkarmadı. Vadideki bütün objektifleri sıra sıra toplayan Galatasaraylı oyuncular, zaferi hanelerine yazdırdılar.  



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3. Maç - Beşiktaş A(BJKA) vs fastPay Wildcats A(IWA)[34:56]

Karşılaşma başlarında Vahşi Kediler, baskın bir oyun sergiledi, kazanmak için gereken üstünlüğe ve baskıya sahiptiler. Ancak bireysel hatalar kendilerini geri düşürdü. Yapılan en büyük hata ise son takım savaşında geldi. Syndra ve Aphelios'u yalnız yakalayan Beşiktaşlı oyuncular, takım savaşını kazanıp maçı kazandılar.




Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4. Maç - 5Ronin A(5RA) vs NASR ESPORTS A(NSRA)[32:42]

4. maç içerisinde Pandalar, adeta kasıp kavurdu. Rakiplerine karşı üstünlüğü tamamen lehine kullandılar. Ancak yapılan bir hata, oyunun kaderini değiştirdi. Rakibi tarafından üssü işgal edilen NASR, yaptığı hareketle herkesi şaşırttı. 5Ronin'in üssüne gizlice giren Rythrod, galibiyeti takımına kazandırdı.




Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

5. Maç - Fenerbahçe Espor A(FBA) vs Dark Passage(DPA)[33:58]

Günün son karşılaşmasında Boğalar oyynaması zor ancak etkisi fazla olan bu kompozisyonu iyi yönetti. Sarı Lacivertliler, Dark Passage'ı üssüne sıkıştırıp Alev Ruhunu almasına izin vermedi. Sıkıştırmalarının ardından yapılan oyunlarla Fenerbahçe, zaferle ayrılan taraf oldu.



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Şimdilik bizden bu kadar efendiler, daha sonraki yazılarımızda görüşürüz!

Hiç yorum yok