Header Ads

ŞAMPİYONLUK LİGİ 2022 KIŞ MEVSİMİ 5. HAFTA 2. GÜN MAÇLARI SONUÇLANDI!

 


Şampiyonluk Ligi 2022 Kış Mevsimi 5. hafta 2. gün maçları sonuçlandı!

Ligin 5. haftasının son gününde kazananlar şu şekilde; Fenerbahçe Espor(FB), 5Ronin(5R), fastPay Wildcats(IW), Beşiktaş(BJK), ve Galatasaray Espor(GS)

Gelin detaylara geçelim efendiler;


1.Maç - Fenerbahçe Espor(FB) vs Team Aurora(AUR)[33:33]

Günün ilk maçında Fenerbahçe oyuncuları, rakibine şans tanımadı. Düzenli olarak karşılarındaki her koridoru geri düşüren Sarı Lacivertliler, maçın son dakikalarında Baron'u aldı. Sahip oldukları Baron Güçlendirmesi ile Aurora'ya karşı galibiyet elde ettiler.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

2.Maç - 5Ronin(5R) vs GALAKTICOS(GAL)[25:05]

2. maçta Panda taraftarları ve oyuncuları için mükemmel bir karşılaşma oynandı. Galakticos, kendisine kurulan baskıya cevap veremedi. 5Ronin oyuncuları, rakibine karşı oynadığı oyun tarzıyla 25 dakikada 27 skor alarak maçı kazandı.




Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

3.Maç - fastPay Wildcats(IW) vs Dark Passage(DP)[24:37]

Liderlerin karşılaştığı bu maç fazlasıyla heyecanlı geçti. İlk 8 dakika içerisinde üstünlüğü elinde tutan Kaplanlar, yaptığı yanlış oyunlarla üstünlüğü Vahşi Kediler'e verdi. Dark Passage'ın hatalarının çığ şeklinde büyümesi, Wildcats'i karşılaşmadan galip çıkardı.

Maç sonrasında değerlendirme röportajı yaptığımız Dark Passage ormancısı Typhoon, şunları söyledi; "
3. ejdere kadar yaptığımız hatalar, takımı biraz strese soktu. Takımca düzgün düşünememeye başladık. 2. Ejderhadan sonra takımın uyumu stresle beraber biraz koptu. Bu sebeple hata yapmamız da açıkçası kaçınılmaz oldu."



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

4.Maç - Beşiktaş(BJK) vs Papara SuperMassive Blaze(SMB)[29:33]

5. haftanın 2. gününün 4. maçı, mükemmel bir geri dönüşe ev sahipliği yaptı. Maçın başında öne geçen SuperMassive, ilerleyen dakikalarda bu üstünlük ellerinden alındı. Beşiktaş'ın kompozisyonu ve oyuncuların performansı ile önce alt nehirde yapılan son takım savaşını sonra ise karşılaşmayı kazandı. 



Maçı izlemek için buraya tıklayınız.


5.Maç - NASR ESPORTS(NSR) vs Galatasaray Espor(GS)[29:00]

Haftanın son maçında gayet sakin ve huzurlu bir karşılaşma oynandı. İki tarafta kaybetmek istemediğini vadide belirten bir oyun sergiledi. Rakibine karşı neredeyse sıfır hata oynayan NASR, son dakikalarda Hextech Ruhunu ve Baron Güçlendirmesini kaybetti. İki güçlendirmeyi de elde eden Galatasaray, kuleleri yıkarak merkeze ulaştı ve zaferi hanesine yazdırdı.


Maçı izlemek için buraya tıklayınız.

Bugünlük bu kadar efendiler, sonraki yazılarımızda görüşürüz!

Hiç yorum yok