Header Ads

LEC 2022 BAHAR MEVSİMİ 4. HAFTA 2. GÜN MAÇLARI TAMAMLANDI!

Lec 2022 Bahar Mevsimi 4. hafta 2. gün maçları tamamlandı! 2. günde oynanılan maçlar oldukça sakin oynandı. Misfits(MSF), MAD Lions(MAD), Vitality(VIT), Excel(XL), Rogue(RGE) ve Fnatic kazanan takımlar oldu!

İşte maçın detayları;


MAD (Mad Lions) vs FNC (Fnatic) (32:35)

2. gününün 1. maçının sonlarına doğru rakibine ejder ruhunu vermemek için ejderhaya dönen MAD Lions, baronu rakibine kaptırdı. Baron güçlendirmesini alan Fnatic, bu üstünlük sayesinde zaferi elde etti.



Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



MSF (Misfits) vs SK (SK Gaming) (30.04)


Günün 2. Maçında geriye düşmüş olan Misfits takımı, alamet savaşında büyük üstünlük kurdu. Kendisine baskın oyun oynanan SK Gaming oyuncuları ayrı yakalandı. Bu yakalanmalar MSF’ye hem baronu hem de zaferi kazandırmış oldu.


Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


MAD (MAD Lions) vs BDS (Team BDS) (45:20)

2. Gününün 3. Maçında erken ejderhalar ile öne geçen Team BDS, ilerleyen dakikalarda baronu rakip takıma kaptırdı. Baronu alması ile MAD Lions, uzun soluklu maçta üstünlük kurup oyunu kazanan taraf olmayı başardı.


Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


AST (Astralis) vs VIT (Vitality) (36.01)

2. Gününün 4. Maçında
Astralis’in üst ve orta koridor oyuncularının öne geçmesine rağmen üstünlük pek uzun sürmedi. İlerleyen dakikalarda Vitality’nin aldığı baron ve doğru kararlar onlara zaferi getirmiş oldu.



Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


XL (Excel) vs FNC (Fnatic) (28:52)

Günü 5. Maçında ise 2 takımın da Orta Koridoru oldukça güçlüydü. Alev Ejderi için yapılan savaşta Excel galip gelerek üstünlük kurmuş oldu. Oyunun ilerleyen dakikalarında güçlerini baronla destekleyen XL, Fnatic’e hiç şans tanımadan oyunu kazandı.


Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


G2 (G2 Esports) vs RGE (Rogue) (24:57)

Günün 6. maçında Rogue takımı oyunun başından itibaren rakibine üstünlük kurdu. Özellikle de RGE Comp’un ultileri maçta dikkat çeken şeylerden birisi oldu. Rekabetli bir şekilde ilerleyen oyunda baron savaşına giren iki takım kıyasıya çarpıştı. Bu savaştan galip gelen RGE, Baron Güçlendirmesiyle oyunu kazandı.


Maçı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


Şimdilik görüşmek üzere efendiler, sağlıcakla kalınız.


Yazar: Ayhan ''Auras''

Hiç yorum yok