Header Ads

LEAGUE OF LEGENDS: TFT 6.5 | NEON GECELERİ


Geldi çattı o günler.. TFT 6.5 Neon Geceleri seti yayımlandı! Bir dakika, Silco'nun ne işi var bu oyunda?

Teamfight Tactics kısaltma ismi ile TFT, Riot Games tarafından geliştirilip yayımlanan Auto Battler türünde bir oyun olarak geçer.

League of Legends'ın şu anki setinin bitmesine sayılı günler kala 6.5 Set Neon Geceleri yayımlandı. Bu sette ise bizleri karşılayan karakterlerden birisi Silco oldu! Oyunda bulunmayan sadece TFT'ye özgü tek karakter olacağı kesinleşti. İlerleyen zamanlarda Vadi'ye gelir mi, hiç bilmiyoruz.

İşte detaylar;



Özellikler



Her TFT'nin set değişiminde olduğu gibi, 6.5 setinde de aynı durumlar söz konusu. İçlerinden yeni görmüş olduğumuz eklentiler bulunuyor. Örneğin; Forvet, Hextech ve Elebaşı.

KAZANOVA

Kazanova şampiyonları, kendilerini hedef alan her birim için 2 saniye de can yenilemesi ve alt ettikleri her birim için saldırı hızı kazanır. VIP'ler ise, ekstra yetenekleri olan Kazanova şampiyonlarıdır. Dükkanda yenisini görebilmek için, seçilen şampiyonu satmalısınız.

Kazanova şampiyonları bonus can ve yetenek gücü kazanır.

  • (3) 200 can, 20 yetenek gücü
  • (5) 600 can, 60 yetenek gücü
  • (7) 1000 can, 100 yetenek gücü



Vurguncular

Vurguncular, bonus saldırı gücü kazanırlar.

  • (3) +40 saldırı gücü
  • (4) +75 saldırı gücü
  • (5) +110 saldırı gücü



Hextech

Savaşın başlangıcında ve sonrasındaki her 5 saniyede bir Hex-çekirdeği, dost Hextech şampiyonlarına 4 saniye boyunca kalkan kazandıran ışınlar gönderir. Kalkan aktifken, saldırılar her vuruşta bonus büyü hasarı sağlar. (Kalkan yük kazandırmaz.)

  • (2) 200 kalkan, 10 büyü hasarı
  • (4) 300 kalkan, 40 büyü hasarı
  • (6) 500 kalkan, 80 büyü hasarı
  • (8) 700, kalkan, 140 büyü hasarı




Yeni Gelen Şampiyonlar

Zeri Yıldırım Patlaması

Zeri kendini 6 saniye boyunca elektrikle şarj eder. Elektriklenmiş haldeyken en uzaktaki düşmanı hedefler, saldırıları delip geçer ve her atıştan sonra atılır.

Pasif: Zeri'nin Temel Saldırıları, her biri Saldırı Gücünün %16'sını fiziksel hasar olarak artı isabet eden ilk birime ilave büyü hasarı veren mermiler atar.

VIP Bonusu: Zeri'nin elektriklenme süresi savaşın sonuna kadar sürer.




Silco Kararsız Karışım

Silco, sağlığı en düşük olan müttefiklerinden bazılarına dengesiz bir karışım enjekte ederek onlara; maksimum Sağlık, Saldırı Hızı ve 8 saniye boyunca kitle kontrolüne karşı bağışıklık kazandırır. Karışım etkisini yitirdiğinde, dengesiz birimler patlamayla ölür ve yakındaki düşmanlara büyü hasarı verir.



Reneta Zehirli Dalga

Renata, yakındaki en büyük düşman grubuna doğru zehirli bir zehir dalgası salarak yoluna çıkan tüm düşmanları 15 saniye boyunca zehirler. Zehirlenen düşmanlar, %25 azaltılmış Saldırı Hızına maruz kalır ve saniyede büyü hasarı alır. Zehir'in verdiği hasar birikebilir.




Riot'un TFT 6.5 hakkında paylaştığı görsel;



Daha fazlasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Sizleri, Riot Games'in TFT hakkında paylaşım yaptığı sayfaya yönlendirecektir.

Kendinize iyi bakmanız dileği ile, bol limonlu sodalarla kalınız. 

Hiç yorum yok